poszukuję kierunkowskazy razem z oprawkami na żaróweczki do vento oryginalne i blendy krótkie może ktoś ma w składzie części interesują mnie oryginały posiadam halogeny i potrzebuję w/w akcesoriów abym miał całość w komplecie
[ Dodano: 2007-12-11, 23:35 ]
w/w części potrzebne są do zderzaka
przecież niedawno założyłeś cleary jak dobrze pamiętam...
tak masz rację ale ten wynalazek jest do d....y kasę wydałem ale doszedłem do realnego wniosku że co niemieckie - orginalne to ma wygląd i technicznie leprze niż bajery na ten temat może coś powiedzieć GAVEL też ma cleary ale niech się wypowie sam i proszę jeśli ktoś ma niemieckie kierunkowskazy na zderzak to proszę o kontakt
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-12-13, 16:55
WOLF1955 napisał/a:
na ten temat może coś powiedzieć GAVEL też ma cleary ale niech się wypowie sam
skoro chcesz to proszę bardzo choć pewnie nie na taką wypowiedź liczyłeś
ja tam wolę swoje zaparowane i zniszczone już klary niż te oryginały
no ale każdy ma swój punkt widzenia i to trzeba uszanować
Wolf a halogeny też masz zakupione oryginalne czy chcesz wsadzić oryginały kierunki i halogeny klary?
Jak chcesz to u mnie w garażu gdzieś się walają moje oryginalne kierunki więc możemy się dogadać
Blendy też mam tylko że te długie (podwójne) więc takich pewnie nie chcesz.
Jak chcesz to u mnie w garażu gdzieś się walają moje oryginalne kierunki więc możemy się dogadać
dzięki za pomoc ale mam pytanko czy wyglądają tak jak na fotce http://www.allegro.pl/ite...f_iii_nowe.html chodzi mi o białe a w środku pomarańczowe jeśli masz takie to się dogadujemy i daj znać
[ Dodano: 2007-12-13, 22:46 ]
i dzięki za zainteresowanie się moim problem zawsze można na ziomala liczyć
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-12-13, 22:55
mam to co widać na moich starych fotkach:
jakbyś był zainteresowany to możemy się spotkać jakoś i sobie obejrzysz na żywo
tylko na pewno nie jutro bo po robocie idziemy na przedwczesną firmową wigilię :pijacy:
więc nie mam pojęcia kiedy do domu dotrę...
odezwij się np. w sobotę po południu na gg to się jakoś ugadamy
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-12-13, 23:18
Chłopaki, powiedzcie mi jakich Wy macie firm te komplety clearów z halogenami, bo zbieram się już tyle czasu do zakupu, a chciałbym jednak żeby nie parowały.
Na allegro widzę tylko 3 rodzaje:
no name, JOM i FK Automotive. Które Wy macie, co by je ominąć? Gavel Twoje sam wybierałem z Anią i to były wtedy najdroższe w necie, chyba FK jak dobrze pamiętam, a Wolf co Ty miałeś?
Wysłany: 2007-12-19, 18:34
z tym jak nowe to nie przesadzaj ale cieszę się że mogłem pomóc
a co do punktu Pomógł to w tym temacie tylko Ty możesz to zrobić bo jesteś jego autorem
pod moim postem jest taki przycisk POMÓGŁ i jak chcesz mi do przyznać to musisz tam kliknąć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum