no mnie sie tez podoba , sam mam od dwóch dni wentko i tez chce troszeczke ztiuningowac go , dam dokładke zderzaka tylnego oraz dwie końcówki tłumika, delikatny spojler na klape, szybki przyciemnie, ładna tolte lampy tył http://moto.allegro.pl/it...per_black_.html i chce tez tak sobie podświetlanie zrobic jak ty masz , powiedz mi jak to zrobiłes ile i jakie żarówki lub diody?
dodałbym tez zdjęcia swojego woza ale niestety dziś padało cały dzień i niezrobiłem zdjęc
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2008-01-20, 00:20
waldi-1 napisał/a:
jak cofnac licznik bo chce mieć same zera
gdzieś tam czytałem chyba że masz 250 więc wyjeździj jeszcze te 50 do 300 i licznik sam Ci się wyzeruje
a co do ewentualnych zmian w aucie to większość osób będzie Ci odradzała takie rzeczy jak lexy ale nie przejmuj się - zmieniaj auto tak żeby Tobie się podobało bo to Ty nim będziesz jeździć a nie kto inny
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2008-01-20, 11:19
waldi-1 napisał/a:
a co to licznik tylko do 300 00 jest?
w większości tak
między innymi w TYM TEMACIE masz filmik i naszą dyskusję na ten temat
a jak chcesz teraz to kup sobie jakąś gazetę z ogłoszeniami motoryzacyjnymi i na pewno znajdziesz pełno ogłoszeń zwykle zaczynających się od słów "korekta licznika......"
witam , ja jako nowy chciałbym zaprezentować swojego wenciocha, jest to zwykła seria ale na wiosne sie to pomału bedzie zmieniać , samochód jest mokry ponieważ pada deszcz no ale narazie macie to tak jak macie
silnik 1,8 pb kiedys gaz
kolor myszka < to po mojemu>
wyposażenie:
abs
wspomaganie kierownicy
2 poduszki
el szyberdach <domyk z kluczyka>
el lusterka
aluski
szyby atermiczne
podświetlane lusterko
termotronik
halogeny
welurek
podgrzewana tylna szyba
4 zagłówki
Fotki autka:
Ostatnio zmieniony przez spyro 2008-01-20, 17:16, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: VR6
Wysłany: 2008-01-20, 14:14
ok 100zl
auto robisz dla siebei my ci mozemy tylko powpowiadac a ty mozesz korzystac lub nie bo to z ciebei beda sie smiac na zlotach lub podziwiac a nam nic do tego
pzdr
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-01-20, 17:17
waldi-1, scaliłem dwa Twoje posty w jeden, do tego apropos wrzucania zdjęc, to wrzuciłem je na fotosika, to jest naprawdę proste i od razu masz miniaturki.
Także zarejestruj się w http://www.fotosik.pl i możesz otem kolejne fotki dodawać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum