Witam:)
Znalazłem fajne alufelgi ale nie wiem czy bendą pasować
Już wszystko wyjaśniam: Są to alufelgi 15cali razem z oponami 205/55 tylko nie zwróciłem uwagi na rozmiar felgi Jeszcze ten gostek mówił że chodziły gdzieś na jakimś golfie
A mój VENTYLEK 2.0 jest już fabrycznie obniżony (gdzieś tak wyczytałem) tylko pytanie czy
możecie mi coś doradzić?? Jeżeli coś wiecie to piszcie bo muszę gościowi dać
odpowiedz
Kurcze właśnie problem tkwi w szczególe Widziałem te fele wczoraj ale oczywiście tak mi się śpieszyło że nie zrobiłem żadnej fotki A nawet nie wiem jaki jest rozmiar tych felg oprócz tego że miały na sobie oponki 205/55 R15
Witam:)
Dzięki za podpowiedz tak też myślałem ale nie byłem pewien Szkoda trochę bo się napaliłem na te fele,ale niestety nie ma co!!! Trzeba szukać dalej
[ Dodano: 2008-01-28, 22:35 ]
MAPET napisał/a:
najelpiej 195/50 a jeszcze lepiej 195 /45
szkoda że nie pamiętam rozmiaru tych alufelg oprócz rozmiaru opon
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-01-30, 17:14
Mapet a co myślisz o ET 30. Zaznaczę że załadowany prawie w ogóle nie jeżdżę a zawieche mam oryginalną. Będzie tarło na tych oponach co mi doradziłeś (195/50 )?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum