Silnik: VR6
Wysłany: 2007-11-12, 20:03
sorki ale cena to lekka przesada.. polowa tej ceny to i tak bez rewelacji jakichs super by bylo takei ceny mozesz dawac na allegor gdzie moze jaksi ktos jelen sie tarfi ale wsord klubowiczy to bys sie wstydziel hehe
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-11-13, 07:51
maciex napisał/a:
ale to orginał do VENTO GT noi po tyle to chodzi
maciex napisał/a:
Czemu nie do GT? kolega w serwisie mówi ze to do GT jak mu podałem nr
no to niezle jak on tak podaje haha
to jest seryjny hokej do vento 90% wentyli go ma wiec nei wiem czy taki rarytas za 50 zl spokojeni da sie wyrwac marco dal za prawie nowy na allegro 80zl oryginal jeszcze z naklejkami
tu masz zwykly (ten co sprzedajesz)
a tu gt/vr6
jak widac roznica znaczna i w wygladzie i w cenie!! i w dostepnosci uzywki takze dlatego mowia ci ludzie ze z cena mocno przesadziles
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-11-21, 16:52
Widze,, że nadal łudzicie się że dorwie się oryginalny hokej VR do Ventki w cenie około 100 zł... Sam bym wziął każdą ilość w tej cenie
Tak ogólnie skoro coraz więcej osób poszukuje tego hokeja to może wrócimy do mojego pomysłu z tamtego roku żeby je zamówić. Zebranie 10 czy 15 osób nie będzie chyba problemem, nie pamiętam już dokładnie ile to miało być osób, ale patrząc na ciągłę poszukiwana chyba warto się nad tym ponownie zastanowić...
sprawdzałem dokladnie w firmie HART i za komplet tych spojlerków, czyli lewy i prawy, do GT oczywiście, z tym wcięciem po środku, jak na zdjęciu ma Jaca, to 110 zł kosztuje
[ Dodano: 21-11-2007, 19:23 ]
i nie wiem, czy to w zasadzie byłaby różnica, bo do Golfa III, do Vento nie znalazłem takiego...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-11-23, 19:08
sebastian, nie czytasz uwaznie forum. Od Golfa 3 nie pasują bo sa krótsze i zderzak wygląda delikatnie mówić kiepsko... Na Allegro kupisz od golfa za 50-70 zł więc 110 to jakiś kosmos...
Wysłany: 2007-11-27, 10:31
Ostrzegam przed tym Allegrowiczem, to ściemniacz!!!
Jakiś czemu kupiłem u tego gościa boczki do wnętrza, pytałem sto razy kolesia, czy są całe i nie połamane, nie chciał podesłać zdjęć zaczepów twierdząc że nie ma czasu.
Paczka doszła, oczywiście zaczepy były połamane.
Wielce wzburzony koleś marudził, ale zgodził się na odesłanie paczki i zwrot kasy.
Odesłałem na swój koszt, oddał cześć pieniędzy, bez kosztów wysyłki, do tej pory nie rozliczył się ze mną, chociaż tyle razy pytałem czy są całe, jego wina, a nie ma na tyle honoru żeby oddać kasę.
Także przestrzegam przed tym gościem!!!
Wysłany: 2007-11-27, 10:57
Wiadomo że opis to połowa sukcesu i można ładnie ubrać w słowa aukcje ale to co robi to jawna ściema i celowe wprowadzanie w błąd... Po mojej wtopie od razu gościa wrzuciłem na czarną listę i proponuję zrobić to każdemu, bo facet gra bardzo nieuczciwie czego przykładem jest ta aukcja chociażby.
Co najlepsze dalej wystawiał te boczki pod pasy, które jak kupiłem i oczywiście ani słowem nie wspomina o połamanych zaczepach...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum