Silnik: VR6
Wysłany: 2008-02-04, 09:50
a po co ci to wiedziec? co bedziesz idento szukal? przeciez to niesistotne
kupujesz dowolna na bixenon najelepiej w pakiecie z zarnikiem i przetwornica z jakiegos auto i tyle... reszta to i tak rzezba...
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
no........ szkla juz mam , bo kupilem cale inpro uszkodzone (na forum fansow) brak zaczepow na lampach . kolo zapewnial , ze szkla cale i wszystko chodzi , wiec . . . .
teraz dopiero mam k""""""""""a dylemat co zrobic.
jakies pomysly co wyzezbic z takich lampek ???
Mapet ??? masz jakis pomysl??
[ Dodano: 2008-02-04, 17:34 ]
moze dwie soczewki tak jak .......kurcze no nie wiem.
ladne sa te biksenony.
kolesiowi od plastykow pokazywalem te lampy i powiedzial ze tragicznie nie jest i jest w stanie cos z nich wyzezbic , chociaz to pracochlonne. mowi: " kupa zabawy" i "baniak wodki bedziesz za taki bajer krewny"
czyli mam dwie obcje....... albo naprawie te inpro i dam pomalowac srodek w czarna perle , lub na czesci i ........
kupilem lampki inpro takie jak Kovvala tyle ze chromowane bez uchwytow.
i teraz pytanie , czy je naprawic , czy z nich cos wyzezbic...
tak wlasnie jak te bi ksenony.
pytam sie czy masz jakis pomysl jak te lampy wykozystac ....
Silnik: VR6
Wysłany: 2008-02-04, 21:19
srednio...
bow iem ze od dawna tymian u nas je sprzedawal i nie mialem pomyslu... chyba ze uchwyty w sordku lampy sa takie same jak seryjnej to wkaldasz srodek i klosz do serii czarny mat chrom robisz i w soczewke xenon i juz
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
juz mam sprecyzowane . jak przyjda lampki to sie biore do roboty.
[ Dodano: 2008-02-04, 22:02 ]
pozostaje jeszcze problem spryskiwaczy . wysowane badz stale .
wysowane troszke zabawy jest , stale znowu odstaja od zderzaka.
druga rzecz to silniczek . spryskiwacze xenonu stale to koszt ok. 70 za komplet. wysowane jeszcze raz tyle.
ostatnia rzecz to silniczek.
i z tym chyba problem , bo nie moge znalesc.
no mam nadzieje ze mniejsze prawdopodobienstwo , a i auto jakos bardziej.......fachowo wyglada .
chyba ze sie myle.
zmienie temat na chwile . jakie zdzierstwo. pas przedni do vento 1.9tdi z klima nowe (zamiennik pj) 320 zl.
pas przedni vento 2.0 z klima uzywane 450 zl.
POLAK potrafi.
[ Dodano: 2008-02-04, 23:34 ]
dodam ze to jest to samo.
no wiem bracie . to sa specjalne silniczki . znalazlem od t4 ale koles za duzo chce.
pewnie w sklepie dwa kupie za taka cene . jutro podjade do arpolu sie dowiedziec.
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2008-02-07, 17:51
no zobaczymy jak z kasa bedzie. narazie wlasnie siedzw w Trondheim... zeby kasiore trzepac tam w tych usa byly xenony, a ze ich nie kupilem.... to moze bi beda na soczewce in pro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum