Silnik: 2e Pomógł: 25 razy Wiek: 45 Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 924 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2007-02-18, 13:26 jetta by jaca
Postanowiłem dodać mój nowy nabytek bo pomyślałem ze jetta jest następcą vetki i nikt się nie obrazi jak ja tu dodam
Jest to jetta z 2006 roku
Silnik to 1,9 tdi 105ps
Pełna seria jeszcze
Posiada ;
El szyby, lusterka
Podgrzewane fotele ,szyby przód i tył ,lusterka
Klimatronik podwójny
Tempo mat
6 jaśków
regulacje kierownicy
kubełkowe fotele
centralny z pilotem
chłodziarkę na napoje
abs,asp
no i jeszcze pełno różnych rzeczy o których nie mam pojęcia
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-02-18, 21:56
JESZCZE...... pierwsze co dojdzie to dwumetrowa lotka z tylu...srebrna no nie jaca ale nelcia to cos malo zadowolona na tym zdjeciu fajne autko......ale to jeszcze.... jeszcze fajniejsze
Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2007-02-19, 09:05
nic tylko pozazdrościć
auta bym nie ruszał tylko nim jeździł od ruszania auta masz vento
ale jak już byś chciał coś zmieniać to zacznij od felg
myślę że jakieś 18" od audi nieźle by wyglądały
stary.taka furka to tylko do .......... kosciola , i spowrotem do garazu .
szkoda by sie tak rozstukiwala po polskich zajebistych drogach hehehehe .
a powaznie to ..................sliczne autko. pogratulowac hehehehehe i zeby sie dobrze sprawowalo . pozrawiam .
A na aukcji fabryczniej już byłeś - sprawdź czy twoje auto jest nią obięte, jeśli tak to związana jest z dokręceniem przewodów wysokiego napięcia... sprawdź i jedź ! , bo Jetta ładna a szkoda by było jak by się spaliła Pozdrawiam
Silnik: 2e Pomógł: 25 razy Wiek: 45 Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 924 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2008-02-08, 22:34
janes napisał/a:
dokręceniem przewodów wysokiego napięcia..
Nie kumam dizle też
[ Dodano: 2008-02-08, 22:41 ]
Nie wiem czy jest objęte jakąś akcja
Ale jak by było to by do mnie napisali że bym się wstawił bo auto na gwarancji jeszcze 2 lata
Yo.. pojechałem z tymi przewodami wysokiego napięcia, chodzi dokładnie o przewód masowy w dolnej czesci deski rozdzielczej , po stronie kierowcy, jest to główny przewód masowy elektroniki wnętrza samochodu, nr akcji : 87B4. Podjedź do serwisu i zapytaj. Przerabiam to w pracy kilka razy na tydzien. A ogólnie, Jetta to fajne auto, ale silnik 1.9TDI trochę za słaby, ja osobiście do dyspozycji służbowej mam 1.4TSI 140Km, ta to dobiero jeździ a przy tym nie pali za dużo. Pozdrawiam i życzę zadowolenia z jazdy.
Wysłany: 2008-02-09, 21:18
A może się orientujesz jakie roczniki podlegają tej akcji
janes napisał/a:
1.9TDI trochę za słaby,
jak dla mnie i moje potrzeby radzi se
zawsze mógłby być mocniejszy to fakt
tylko że ja place ubezpieczenie od ps
wiec zaszaleć nie mogłem bo to pierwsze auto za granica i mało zniżek
a następne kto wie jakie będzie
Wysłany: 2008-02-10, 12:57
Prawnie tak
Lecz jest małe ale
Nie wszystkie ubezpieczalnie chcą uwzględniać polskie zniżki
A jak już to robią to na innych całkiem zasadach jak by się wydawało
W Polsce miałem zniżki 70%
A tu place 80%
A to dlatego ze pierwsze auto i mało lat prawko i tu zaczyna się liczyć od 250%
Wiec nie maco szaleć z pojemnościami jak na razie
A place na rok prawie 1000 euro
No to mi sie udalo uznali moje 20% znizki z Polski dozucili od siebie 5% i za moje vento do zaplaty wyszlo 426e na rok.
Az niechce sie wiezyc ze za tak nowe auto az tyle kasy tobie naliczyli!!!
I pomyslec ze tyle problemu na terenie unii i tak rozne przepisy ,a mialo byc tak pieknie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum