Silnik: 2e Pomógł: 25 razy Wiek: 45 Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 924 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2008-02-10, 16:27
Byłem w wielu firmach i żadna nie chciała uwzględnić moich zniżek
Mówili że w Polsce można podrobić itd.
Mieszkam koło Hamburga a ubezpieczyłem się w firmie z Dortmund
Paranoja
A i mam ubezpieczenie z autokasko
To nietak ze u mnie bylo bez problemu. Musialem z Polskiego ubezpieczenia w moim przypatku z HDI z glownej filli pobrac pismo urzedowe z wyszczegolnieniem o terminach ubezpieczen a takze o przyslugujacych mi znizkach oczywiscie w dwoch jezykach (polskim i angielskim),nie wystarczylo faktura ktora na drodze kontroluje policja, musialo byc na firmowym papierze z pieczatkami i wogule.Unijne procedury!!! Jeden wielki bu....!!!Na kazdym kroku problem!
To niezle traktuja Polakow w Niemczech! Maja nas za oszustow i falszezy???!
Ci tu znowu nic o nas nie wiedza! Malo nas tu jeszcze moze dlatego!Pozdrawiam!
Silnik: 2e Pomógł: 25 razy Wiek: 45 Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 924 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2008-02-10, 17:11
krzeszak napisał/a:
z glownej filli pobrac pismo urzedowe z wyszczegolnieniem o terminach ubezpieczen a takze o przyslugujacych mi znizkach
Tak samo robiłem ile aut , jakie wszystko co powinno być
Ale niestety Polaków maja za nic
A mam jeszcze tu vento na polskich blachach no i też problem
Nie mogę nim jeździć mimo że jestem Polakiem
A to dlatego że nie płace podatku środowiskowego
A jak poszedłem do urzędu i powiedziałem że chce płacić podatek to powiedzieli że nie mogę
Bo auto jest polskie
Idioci
Nieprzejmuj sie ja swoje vento tez musze przerejstrowac bo tez nie moge jezdzic na Polskich blachach a przeciez unijne o maly wlos musialbym zaplacic wzbogacenie za moje wlase auto drogi raz ogolna porazka!Ale co zrobic ! Turystycznie moge jezdzic i rok a jak pracujesz i jestes na dluzej to trzeba auto przerejstrowac!To jest glupota totalna?!Jutro wlasnie moje vetka idzie na pierwszy przeglad po sprowadzeniu noi rejestracja i nowe blachy ,nastepny wydatek!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum