Wysłany: 2008-02-10, 11:04 niegrajacy glosnik z tylu
hmm zastanawialem sie czemu mi nie gra glonik od strony kierowcy z tylu zobaczylem ze na tej wtyczce w drzwiach sa uciete kable :Dnie ma koncowek z drugiej strony a nie mam tez pojecia gdzie one powinny byc w tej wtyczce ,puscilbym sobie nowe kable ale ktoredy ??moze wie ktos jak to tam jest powkladane orginalnie jak by ktos mial foteczki jak to jest u niego to bylbym wdzieczny
Silnik: 2e Pomógł: 25 razy Wiek: 45 Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 924 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2008-02-10, 12:41
Ja zrezygnowałem z oryginalnego rozwiązania
Ciągle coś było nie tak
A to przerywało a to coś
I wziąłem przeciągnąłem nowe kable
Jest tam trochę miejsca na zrobienie dodatkowego otworu i przeciągnięcie kabla
A wygląda to mniej więcej tak
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-02-10, 19:13
Ja od razu jak kupiłem Ventkę pociągnąłem nowe kable, bo fabryczne to niezła lipa, cieniutkie prawie jak nitka pociągnij albo progami wewnątrz albo środkowym tunelem.
ja swoje kable taż nanowo kładłem progami do tylniej półki bo tam montowłem głośniki a nie w drzwiach z tylu zresztą do przednich drzwi też nowe kable puściłem
szybciej puścić nowe kable niż mę czyć sie ze starymi
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-02-11, 08:32
Podobno ciągnąc w progach mogą być zakłócenia, tak twierdzi nasz mistrzuniu od muzy Przemolas, ale ja tez mam tam pociągnięte i jak narazie nie narzekam a 8 latek już jeżdżę Ventką...
sorki za te mieso zachowalem sie jak gowniaz to sie juz wiecej nie powtorzy :D hmm wiec widze ze bede mial zabawe na weeknd akurat garaz wyrwalem wiec wkoncu bedzie sie gdzie bawic :)hmm musze dorwac jeszcze jakas tube do bagaznika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum