1.Koledzy możecie mi powiedzieć jak mój brat zrobił takie coś bo ja mam Windowsa XP i on mi jakoś złamał hasłoi wszedł normalnie na moje kontoczy on to zrobił jakimś programem czy co?
2.Jak można usunąć w przeglądarce internetowej jak się usuwa zapisane adresy stron w tym czymś co się tam wpisuje adres. HELP ME
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-02-11, 19:15
pewne podpatrzył twoje hasło, a czyszczenie przeglądarki zalezy od tego jaka masz. W explorerze wchodzisz w USTAWIENIA-->OPCJE INTERNETOWE--.CZYśC HISTORIę czy jakoś tak.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-02-11, 20:49
włamać się da wszędzie, to kwestia zdolności i czasu Ale czy to jest gra warta świeczki? Tzn czy Twój brat zna sie na tym no i po co miałby to robić...
Tak cwaniaczku?? tyle szukałem to jaki:D. A w ogóle to jest jakiś program, żebym mógł wejść na gg np.kolegi??wie ktośszukałem i nie było. A co do przeglądarki używam Opery:)
[ Dodano: 2008-02-12, 16:12 ]
Albo nie w Operze już umiem teraz mi tylko powiedzcie z tym wlamywaczem gg:D:D
Ostatnio zmieniony przez Karu6 2008-02-12, 16:11, w całości zmieniany 1 raz
jest taki program, by się włamac na gg, kiedys próbowałem i działa, ale nie chce mi się takimi rzeczmi zajmować, to bez sensu. Poszukaj, jak już tak bardzo chcesz, na googlach, a na pewno coś znajdziesz.
A co do hasła w xpku też nie jest wielką filozofią złamać hasło, bo kiedyś mi się udało to, jak z nudów nie miałem co robić w szkole. Wiem, że coś w rejestrze systemowym zmieniłem, coś skasowałem i się udało. Ale nie wiem już jak to zrobiłęm bo to było dawno.
Wysłany: 2008-02-12, 19:20
każde hasło windosowe jest łatwe do złamania a gg w ogóle nie chroni swoich haseł, wystarczy do tego odpowiedni program. A jaki to użyj sobie google, bo ja nie popieram takowych praktyk szczególnie robionych przez ludzi co nie maja o tym pojęcia... Także odpuść sobie...
Pomógł: 3 razy Wiek: 38 Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 152 Skąd: Sanok
Wysłany: 2008-02-25, 14:47
Jeśli masz kolego 2 kontra na kompie, po uruchomieniu komputera gdy pojawi się okno wyboru konta użytkownika wciśnij 2 razy klawisze: Alt+Ctrl+Del
Okno logowania zmieni się na inne.
Tam wystarczy w nazwie użytkownika wpisać: Administrator i wcisnąć Enter
W ten sposób logujesz się na kompa z uprawniniami administratora i chulaj dusza po całej zawrtości PCta.
Działa to na kompach, na których zostały utwożone nowe konta użytkowników, bez usunięcia konta administratora lub jego przemianowania i zabezpiecznia hasłem.
A jeśli ktoś jest ambitniejszy to może pobawić się w wierszu poleceń
Powodzenia:]
_________________ VENTO - najlepszy przyjaciel czlowieka
Koledzy możecie mi powiedzieć jak mój brat zrobił takie coś bo ja mam Windowsa XP i on mi jakoś złamał hasłoi wszedł normalnie na moje kontoczy on to zrobił jakimś programem czy co?
A może zgadł ?
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum