Wysłany: 2008-02-17, 21:19 Szukam dobry sprawdzony mieszek zmieny biegów np. z allegro!
Witam
Tym razem mam problem zeby zdecydować się na mieszek zmiany biegów do vento, który mi radzicie bo nie które wyglądają fatalnie!! a ja chcialbym taki dość ładny np. z allegro bo nie wiem jaki by dosyć dobrze wyglądał! ? mam plan na gałke od golfa IV którą juz z reszta kupilem i potzrebuje nowy, dobry, sprawdzony mieszek zmiany biegów
[ Dodano: 2008-02-17, 21:20 ]
zalerzy mi na tym by wyglądał ładnie, kolor oczywiście standardowo czarny
Ostatnio zmieniony przez dragon1strong 2008-02-17, 21:20, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-02-17, 22:06
jedź to ASO to będziesz miał, ładny, z prawdziwej skóry i sprawdzony.
Ja kupiłem kiedyś tam przez net i nic się z nim nie dzieje, a nie był drogi 20 czy 30 zł wtedy kosztował.
gutek ten co mieszki ma stoi w drugim członie gdzie sprzedają bryki po prawej stronie jak bedziesz jecha na giełdę to daj strzałę to się stykniemy razem na giełdzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum