A ty kolego dragon1strong nie masz wogule żadnego znaczka?
Czy masz mocno zniszczony?Jak masz zniszczony to możesz sam sobie odnowić! trochę roboty ale efekt przedni!Matujesz znaczek i tryskasz srebrnym metalikiem a następnie bezbarwnym lakierem, nieźle wychodzi ale najlepiej farby nanieść pistoletem,słyszałem gdzieś ze chromem w spraju tez można ale tego akurat nie próbowałem.
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
No to lipa jak pęknięty nie ma sensu go reanimować, ale jak wyrwiesz gdzieś nawet trochę zmarnowany to zawsze możesz go samemu trysnąć a efekt mówię Ci jest super niczym orginal! Wiem bo swój tak potraktowałem teraz tylko jeszcze ten z przodu muszę odnowić bo zrobił sie aż biały!
Chrom w sprayu jest OK (Dupli Color, chrom, wysoki połysk). Tylko obowiązkowo potem trzeba polakierować bo sam chrom jest bardzo podatny na ścieranie. Efekt - super.
Calkiem przyzwoity znaczek w dobrym stanie no i cena rewelacyjna wiec bierz kolego i nie pytaj o nic więcej a jak sie uprzesz to sobie poprawisz jak wcześniej pisałem!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum