Nazwiska biorą z listy zarejestrowanych użytkowników, bo jako tako portal moikrewni.pl jest na podobieństwo mojejklasy z tym że tu chodzi o odnajdowanie swojej rodziny, sam tam jestem zapisany i na liście mnie wykazało, dziwne
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-02-25, 14:15
theority napisał/a:
Nazwiska biorą z listy zarejestrowanych użytkowników
ale ja nigdzie sie nie rejestrowałem, ani nikt z mojej familii (sprawdzone) a akurat osób z moim nazwiskiem w PL jest bardzo mało, więc mogłem to sprawdzić. Tak więc nigdzie sie nie rejestrowaliśmy a dane mają...
Wpisałem Twoje nazwisko w google i trochę jednak Was jest, więc nie narzekaj
Wystarczyła jedna osoba żeby już wyświetlić że ktoś tam żyje z takim nazwiskiem a wcale nie musisz akurat jej znać
Nazwisko 'Chechliński' najczęściej występuje w:
1. Opole Lubelskie (9)
2. s. Lublin (5)
3. Warszawa (5)
4. Lublin (5)
5. Janów Lubelski (4)
6. Świdnik (3)
7. s. Rzeszów (2)
8. s. Gliwice (2)
9. Świdwin (2)
10. Opatów (2)
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-02-25, 18:57
theority napisał/a:
Twoje nazwisko w google i trochę jednak Was jest
wyników wyszukiwania jest spro ale tycza się de facto paru osób: śledzę to na bieżąco.
Co do moikrewni.pl to wiem gdzie co piszą i o to chodzi że się to zgadza, więc skąd oni maja te dane, wiem, że jak narazie nikt sie nie rejestrował z familii, więc cholercia skąd oni to biorą...
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2008-02-25, 19:55
theority napisał/a:
Nazwiska biorą z listy zarejestrowanych użytkowników
rację na pewno masz ale na 100% nie jest to podstawowe źródło tej wiedzy
moje nazwisko nie jest popularne i wyskakuje mi dokładnie 6 osób i tak się składa że wszystkie te 6 osób znam i wiem że nikt z nas się tam nie rejestrował...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum