Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-02-27, 19:21 Propozycja
Mam propozycje dla naszego szefa. Spyro może założyłbyś nam Grupę Trójmiejską. Myślę że to by było dobre rozwiązanie. Lublin już ma miejsce na swoje pogaduchy, nowości itp. W ten sposób nie zawalalibyśmy miejsca w zlotach/spotach, a moglibyśmy sobie z chłopakami popisać w naszym (jak na razie wąskim) gronie. Grupą już się nazywamy, myślę że można
by to zalegalizować. Hehe. Co ty na to?
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-02-28, 16:08
No to Gavel działaj! Ty masz uprawnienia urzędowe żeby nam tu takie ułatwienie zrobić. Jestem pewien że nasz klan (jak to Wolf mówi) będzie zadowolony z tego posunięcia. Mam nadzieję że dołączą do nas Venciarze z okolic Metropolii Trójmiejskiej.
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2008-02-28, 22:05
A wiesz że naprawdę od dziś mam uprawnienia urzędowe?? Byłem dziś rano w Urzędzie Miasta i odebrałem swój nowy dowód osobisty (do tej pory cały czas posługiwałem się tym starym książeczkowym )
A wracając do tematu to pomysł został wcielony w życie i Grupa powstała także zapraszam do pisania postów
Wysłany: 2008-02-29, 15:58
Gavel napisał/a:
A wiesz że naprawdę od dziś mam uprawnienia urzędowe?? Byłem dziś rano w Urzędzie Miasta i odebrałem swój nowy dowód osobisty (do tej pory cały czas posługiwałem się tym starym książeczkowym
Ja "zieloną kartą" posługiwałem się do 2006 r. Wymieniałem po ślubie razem z żoną.
EXTRA mamy swój kąt na forum. Dzięki Gavel!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum