Wysłany: 2008-03-09, 20:19 Auto nie przyspiesza obroty sie podnoszą ?
Auto nie przyspiesza obroty sie podnoszą ? ostatnio zaobserwowałem gdy naciskam gwałtownie gaz obroty idą w gore a auto po malu przyspiesza a ja naciskne mocno to nawet na 5 biegu obroty moga sie podniesc do 5 tys a auto jechac bedzie np. 80km/h jak myslicie skrzynia do wywalenia czy cos z sprzegłem ?
od Spyro: nie bluzgamy na forum!!!
Ostatnio zmieniony przez spyro 2008-03-09, 21:11, w całości zmieniany 1 raz
Jak kolega spyro, napisał 100% sprzęgło do wymiany!!! ,ale dobrze obrazu kompletne wymienić co by za dwa miesiące znów nie bawić sie z robata, i lepiej dołożyć parę zloty i kupić coś trochę lepszego jakiejś dobrej firmy,naprawdę na sprzęgle nie proponuje oszczędzać!
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-03-09, 22:30
no to wiadomo, że sprzęgło trzeba kompletne wymieniać, oszczędności szybko wrócą w postaci potrzeby wymiany docisku itp. Nie warto. Co do jakości, LUK jest OK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum