Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-05-26, 00:19
Ponieważ do niektóych nie bardzo docierają moje prośby o podawanie cen mam propozycję, tylkonapiszcie, czy nie jestem za ostry. Jeśli ktoś nie bedzie podawał cen w postach będę usuwał takowe (licząc od dzisiaj), czy może tak być, czy jednak za ostro?
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-05-26, 01:17
Może troche ostro ale ja popieram. Jakiś zasad powinniśmy się trzymać.
Tylko dopisz w tym przeklejonym temacie w pierwszym swoim poście że ogloszenia dotyczące sprzedaży powinny zawierać cene - i to wielkimi literami żeby widoczne było.
chłopaki, bardzo Was przepraszam. dzięki Admin, że wysałałeś mi wiadomość, bo nie wchodziłem tu i zapomniałem. cena? około 70zł. i czekam na propozycje:) do negocjacji rzecz jasna. Nie jesteś za ostry Spyro, bardzo Cię przepraszam za tą swoją zapominalskość.
jestem w stanie puścić to radio naprawde tanio jak zobaczę, że ktoś jest zainteresowany. cena podana powyżej jest orientacyjną. jeśli ktoś chce kupić TAKIE RADIO to niech pisze ile może dać i się dogadamy. po co ma leżeć u mnie jak sie może komus przydać?
nie chce na nim zarobić, po prostu nie lubie jak coś sie marnuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum