Witam mam vento 2.0 benzyna, i zauwazyłem że od paru dni zaczął mi wiecej palić, w trasie przy prędkości 70-80 wciął mi 8-9 litrow lipa:( na dodatek mam okopcone świece (może coś z zapłonem). Wydaje mi sie że sonda mogła pójść ale nie wiem. Pomóżcie
Ostatnio zmieniony przez Cruss 2008-03-16, 16:52, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-03-16, 22:22
Cruss, tak jak CI napisałem na gg to żaden zły wynik. 8 litrów benzyny na 120 kilometrowej strasie, gdzie jak sam napisałeś nostop dziury i zatrzymywanie sie to żadna lipa. Jak zrobisz traskę parę set km na raz zobaczysz że spali jeszcze mniej. A 10 litrów po mieście to bardzo bym chciał żeby mi palił...
Silnik: VR6
Wysłany: 2008-03-17, 11:19
no to nei rozumeim tu pisze ze trasa i predkosc rzedu 80 kmh a ty piszesz ze non stop zwlanainie hamowanie .. to sa 2 rozne sprawu jak mudisz np od 2 deptac do 5 i tak co chwile a co innego jak uzwyasz 4-5 ew 3 4 5
wiec to jest dla mnie wynik prawie na miasto te 9 l
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: VR6
Wysłany: 2008-03-18, 08:33
sluchaj spyro ja sie odnosze tego co ktos pyta i napisal a to ze wy gadacie o czym innym na GG i o dupie maryny to mnie nie interesuje o tym kolega nei wspomnial...
czyli jak w koncu?
moze sie wypowie pytający...
bo jak piszesz ze dziury i jechal ta trase kawalek 180 km/h a reszte na 1-2 to co innego ... i mu wyszlo srednio 80
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum