VW VENTO
1993r.
1.9 TD
EL. LUSTERKA, SZYBERDACH,
WSPOMAGANIE
WELUROWA TAPICERKA
4 ZAGLOWKI
PODLOKIETNIK
CENTRALNY ZAMEK
ABS
LAKIER METALIK
1 WLASCICIEL W POLSCE
SPROWADZONY Z NIEMIEC W 2005r
DZIELONA TYLNA KANAPA
OBROTOMIERZ
SPORTOWE ZAWIESZENIE
WYDECH WM SPORT Z DYFUZOREM
KIERUNKI BOCZNE CLEAR
AUDIO: RADIO KENWOOD, GLOSNIKI W DRZWIACH MAGNAT, WYSOKOTONOWE W DESCE
ROZDZ. SONY, SKRZYNIA BASOWA SONY X-PLOD 1100WATT
ALUFELGI RH 195/50/R15
GALKA ZMIANY BIEGOW OD B5
W PLANACH: TYLNE LAMPY CLEAR, KIEROWNICA OD POLO 2000r, DOKLADKA OD VR6, NIEBIESKIE PODSWIETLENIE W SRODKU!!!
CDN!!!!
[ Dodano: 2008-03-17, 20:06 ]
ventka po przyjeździe z DE (juz obnizona)
vol2:
Ostatnio zmieniony przez dragon1strong 2008-03-18, 12:43, w całości zmieniany 4 razy
ale mam jeszcze przy nim co robic jak wcześniej wspomniałem np. " NIEBIESKIE PODSWIETLENIE W SRODKU" z tym chyba będzie najwięcej problemu!? nie wiem zabardzo jak to zrobić (czytałem porady) ale postaram sie moze jakos wyjdzie "oby" hehe
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2008-03-21, 16:53
dragon1strong napisał/a:
ventka po przyjeździe z DE
... kolpacki na vyypasie
a takie niedyskretne pytanie, bo na spociku czsu nie bylo. chlopie ty prawko to masz....czy tak nagrzany byles po porzedniej nocy ze prowadzic nie mogles
bardzo ladnie sie prezenci. dokladka dobry pomysl. niebieskie podswietlenie dobry pomysl. ciemne kierunki, chyba tez. ale ciezko znalezc
kovval sam sobie odpowiedziałeś "tak nagrzany byles po porzedniej nocy ze prowadzic nie mogles " może nie w trupa ale z deczka źle się czułem bo na weselu w sobote byłem, znalazł się kierowca to mogłem zasuwać a prawko mam od stycznia
[ Dodano: 2008-03-21, 21:30 ]
wcześniej bez prawka jeździłem, ale krótko xD
[ Dodano: 2008-03-25, 13:55 ]
jakie lampki do tego koloru do tyłu???? cleary??? hella??? lexy??? czy jeszcze inne???
Wysłany: 2008-03-29, 13:12
ty je od zewnatrz pomalowales ....wyglada ok. ale zobaczymy ile ci ta farba potrzyma. ja stawiam ze nie dlugo. pare razy kamyki walna i bedzie pelno odpryskow. wyglad ok, wykonanie.... , no ale zycze ci zeby to sie trzymalo.
a co do tego ze za czarne. ZKW tez takie robilo i swieca ladnie, ja mam takie na stanie...w pudelku
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-03-29, 13:47
Ja to bym zosawił kierunki na biało...pasują do kierunków w błotnikach, do fel bo też są jasne, no i jak z tyłu bedą jasne lampy to fajnie bedzie się zgrywało....
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-03-29, 14:54
ja chciałem takie jak ma Dzolo ale niestety nie było w Polsce do kuienia. Nawet kupując te ampy podchodziłem do nich z rezerwą, ale po założeniu naprawdę byłem miło rozczarowany.
Co do przodu to ja niedługo mam w planie soczewki chrom, zaś halogeny standardowe będę montował jak wreszcie trochę wolnego czasu załapię. Te nieoryginalne klary itp wynalazki niestety wszystkim parują. Nie słyszałem jeszcze pochlebnej opinii od nikogo, tzn żeby komukolwiek nie przepuszczały wody.
Wysłany: 2008-03-29, 15:41
mi nie przepuszczaly ani kropli, halogeny...troche. ale to byly dymione FK. teraz jak do mnie przyszly nowki sztuki...to je rozkleilem i skleilem po swojemu. narazie ..odpukac... prozno szukac nawet zaparowania
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-03-29, 16:01
kovval napisał/a:
mi nie przepuszczaly ani kropli, halogeny...troche
sam się gubisz w zeznaniach, to przepuszczały czy nie? Jak w Krzeczowie razem jedliśmy obiad w tej luksusowej restauracji wtedy gadaliśmy o tych kloszach, bo właśnie takie jak ty miałeś mi sie podobały, żeby miały postojówki, i mówiłeś wtedy że niestety parują... I tego się boję, bo jak raz założę to chciałbym mieć spokój na lata...
Może to jest sposób, żeby jak tylko sie kupi rozkleić i skleić po swojemu porządnym spoiwem.
No dobra nie róbmy OT Dragonowi.
Wysłany: 2008-03-29, 16:37
kierunki nie przepuszczaly wody...ale czasem parowaly. halogeny przepuszczaly wode i czasem parowaly. teraz po przerobkach, wody anio gram w kier i halogenach, i narazie nie paruja.
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2008-03-29, 18:45
nie straszcie chłopaka - może akurat trafi na jakiś wyjątkowo szczelny egzemplarz
moje kierunki nadal parują a jeden nadal wodę wciąga ale nie chce mi się już ich po raz kolejny kleić i pewnie za jakiś czas coś nowego się pojawi..
ale za to halogeny cud malina - zero parowania, a świecą bardzo ładnie
a wszystko w komplecie kupowane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum