Wysłany: 2008-03-13, 23:44 Kupię nakładki na progi z narożnikami (kpl)
Witam!
Ruda mi wyłazi z tych czarnych plastikowo-metalowych nakładek na progi (skorodowała jakaś listwa usztywniająca wewnątrz) .Same progi są zdrowe...poza tym te narożniki końcące te listwy potraciły po remontach zatrzaski. Wkurza mnie to bo nie dosyć że głupio wygląda to jeszcze chrzęści....Mogą być również z serwisu VW...niestety złamałem nogę i będę jeszcze troszkę zagipsowany - nie mam szans wyskoczyć do serwisu...poza tym ten najbliższy - to jeden z droższych w Polsce (Magro Rybnik)...Gdyby ktoś miał na zbyciu lub namiar - będę zobowiązany.
pozdr
Ostatnio zmieniony przez luck69 2008-03-13, 23:46, w całości zmieniany 1 raz
dzięki za info....przeglądałem Allegor i chyba przeoczyłem...może inaczej się nazywają??? MAPET - jeśli możesz wskaż mi właściwą aukcję. Z góry dziękuję!
Witam..
Na allegro sa nowe, oryginalne za 105 zl - sama listwa z jednym naroznikiem a w ASO kupisz je za 96zl plus drugi naroznik 14zl... nie zawsze na allegro jest taniej niz w ASO.
Pozdrawiam .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum