Części samochodowe do VW w sklepie iParts.pl

Forum Volkswagen Vento Klub Polska Strona Główna
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
Witam
Autor Wiadomość
spyro 
www.vwvento.org

Silnik: 1,8 90KM B+G
Wysłany: 2006-05-28, 21:10   

Chłopaki, kasuje posty tego nienormalnego człowieka, szkoda słów, tylko nam poziom forum psuje!!!

[ Dodano: 2006-05-28, 21:15 ]
Do HWDP:
Koleś nie pisz na tym forum, bo nie jesteś tu mile widziany! Zachowujesz się prostacko, my trzymamy poziom tego forum i nie potrzebujemy ludzi wszczynających awantury. Twoje posty zostałe usunięte i prosze abyś więcej nie pisał na tym forum!

H.W.D.P
Gość
Wysłany: 2006-05-28, 22:17   

nie ma sprawy mogę pościgac sie nawet z VR6 i tak pewnie dam radę. Zapomniałem dodać ze mam motorek po przeróbkach.

BANDERAS_RR 
Pan i władca oktanów
BANDERAS_RR

Silnik: 1.8 90KM
Wysłany: 2006-05-28, 22:54   

nie wiem co koles napisal i niechce wiedziec bo admin to juz wykasowal ale spoko przeczytalem to co ja napisalem i faktycznie troche za ostro zareagowalem ale nie mam zamiaru kolesia przepraszac bo jak sie domyslam nie ma celu tego robic jednak za to co napisalem przepraszam moich kolegow forumowiczow bo fakt te zwroty to nie na miejscu PRZEPRASZAM KOLEZANKI I KOLEDZY.!!!! A ten mily pan niech dalej sie udziela bo faktycznie oprocz niego to my mamy wszyscy padaczki a jego to pewnie ze zlota jest i nigdy sie nie psuje?????????????? ale wydaje mi sie ze to koles zbananowany jeszcze ze starego forum moze sie myle ale juz taki typek sie nie zmieni,nie pozostaje mi nic innego tylko pozdrowic was wszystkich.

marmarmarek 
Pan i władca oktanów

Silnik: 1.8 ABS 66kW
Wysłany: 2006-05-28, 23:09   

dlaczego nie przedstawisz sie jak czlowiek, nie zarejestrujesz?

spyro 
www.vwvento.org

Wysłany: 2006-05-29, 00:33   

Banderas, rozumiem Twoje zdenerowanie, na prawdę! Olej kolesia, szkoda słów. Ja piszę, żeby już tu nie bywał, a kolo nie ma za grosz honrou i nadal pisze! Nie uznaje ludzi bez honoru. Plujesz mu w twarz a on twierdzi, że deszcz pada! Banderas, olej kolesia, poprostu nie reagujmy na jego zaczepki! Debili należy olewać, a jego super motor to widział zapewne w sanch :-) Panowie i Panie, olewamy debila!!!

[ Dodano: 2006-05-29, 00:34 ]
Taki jest mocny w słowach a nie może się zarejestrować i przedstawić, to najlepiej świadczy o nim! Starczy nam debili w rządzie żeby się jeszcze na forum denerwować... Pozdrówki dla Was szanowni forumowicze, olejcie takich ludzi jak ten jątrzący debil...

[ Dodano: 2006-05-29, 11:15 ]
Zbanowałem wszystkie IP, po jakimi tutaj pisał, zbacymy czy to coś da, może będziemy mieli chwilkę spokoju od niego...

marecki2R 
Ventomaniak
Jetta 2.0 16v

Silnik: ABA
Wysłany: 2006-05-29, 16:07   

No to poczekaj ja też troszke przerobię i wtedy bedziemy mieli wyrównane szanse 8)

Podjedziesz kiedyś na jakiś zlot Ventkowców to możemy zrobić sobie wyscig 1/4 mili .
Przy okazji się pozamy :D i zobaczymy tego twojego skorodowanego VENTYLOBOLIDA :D

BANDERAS_RR 
Pan i władca oktanów
BANDERAS_RR

Wysłany: 2006-05-29, 22:02   

szczerze to ja mysle ze gostek nie ma nawet prawka to jakis gowniarz ktory chcial sie pokazac i troche mu nie wyszlo a szkoda takiego talentu i te vento po tuningu moze bys chociaz podeslal zdjecia twojego cuda chociaz i to mozesz sfalszowac nie ma slow na takiego jak ty

spyro 
www.vwvento.org

Wysłany: 2006-05-29, 22:19   

Koleś zbanowany, więc nie powinno już być z nim problemów...

BANDERAS_RR 
Pan i władca oktanów
BANDERAS_RR

Wysłany: 2006-05-29, 22:22   

wole dmuchac na zimne

H.W.D.P
Gość
Wysłany: 2006-05-29, 22:38   

ha ha ha ha zdanowany???? nie sądze, nie dacie rady. a Prawko mam i to od ładnych paru lat i fura tez nie jest scieną.

spyro 
www.vwvento.org

Wysłany: 2006-05-29, 22:53   

Koleś nawet nie wiesz o co chodzi, mówi się zbanowany, a nie zdanowany, widzę, że o komputerach i internecie masz takie samo pojęcie jak o autach - czyli żadne!!!

H.WD.P.
Gość
Wysłany: 2006-05-29, 23:15   

Że tak coś jeszcze dopiszę. Nie ściemniam na tym forum bo nie mam powodów tego robić. Napisałem tylko że co piszecie o autach to z jednej strony ma sens ale tak naprawdę nie jest reguła. Tyczy się tylko małego odsetku aut i nie widzę powodów aby przypisywać wiele wad do każdego venta tak jak wy to robicie (tzn admin)

Jesli chodzi o banderasa to ...... hmm....co mogę powiedzięć. mam autko ze sportowym lekko obniżanym zawieszeniem, spotrowy wydech, strumienica zamiast katalizatora, skromny tuning optyczny, silnik 2.0 16V ściąganym z niemiec wraz z osprzętem i kilkoma innymy bajerami takimi jak np. skrzynia biegów, chip programowany w niemcech. Silnik po modyfikacji wtrysky z lekko przerobionymi tłokamy włącznie z ich polerka. Głowica "rozwiercana". Czyli w zasadzie nic ale zawsze cos zważywszy na to że początkowo był tam silnik 1.8 (66KW). Zdjęcia nie moge umieścić bo nie jestem zalogowany i nie mam tej opcji.

Adminowi tak naprawdę najlepiej jest usunąć moje posty bo przecież podważam jego "boski"autorytet. bo przecież zdanie admina(posiadacza VW VENTO) znaczy wiecej niz moje zdanie (mechanika pracującego w dużym kompleksie "mechaniczno-tuningowym", także posiadacza Vanta). i nie sciemniaj mi tu kolego (admin) że usuwasz te posty bo dbasz o poziom forum bo jak co niektórzy tez na nie naskoczyli i też niezbyt miło ale ich postów nie usunąłeś. Zawsze tak robisz z niewygodnymi przeszkodami. Chciałem ci tylko zwrócic uwagę a ty z urażona godności pana i władcy tak na mnie naskakujesz? a gdzie siła persfazji i przekonywania?

Forum i tak opuszczę bo nie ma tu dla mnie miejsca, ale zrobię to w tedy kiedy ja zechcę a nie w tedy kiedy admin będzie miał takie pragnienie. Nie zbanujesz mnie bo to jest nie możliwe z takimi bajerkami jakimi się posługuje. Śmiać mi sie chciało jak napisałeś zę łączę się przez modem. Widać w branzy informatycznej jesteś tak dobry jak w znajomości Venta. Skoro nie boisz się mnie to nie usuwaj moich postów chociaż przez dobę tak żeby inni mogli je poczytać ale ty pewnie pójdziesz na łatwiznę zeby za wszelką cene ratować swój honor. Jutro wpadne obczaic czy te posty są nadal.

P.S.
zdanowany to zwykła literówka

H.W.D.P.
Gość
Wysłany: 2006-05-29, 23:18   

admin niech to do ciebie dotrze ze dałes ciała na całej linii

spyro 
www.vwvento.org

Wysłany: 2006-05-29, 23:19   

No to spadaj stąd, koleś nie nauczyli CIę widać w życiu co to honor, wszyscy na ciebie tu plują a ty udajesz że deszcz pada. Poprostu spłyń stąd , bo Ci na tą twoja wiochę Dąbrowice najedziemy i wyjdzie, że nie masz prawka a jeździsz traktorem do szkoły pidstawowej bo pewnie tyle masz lat

W informatyce siedzę od lat. Ty łączysz się przez tp sa i nie bajeruj tu o swoich super umiejętnościach. Ja na szczęście nie mam wygrurowqanego ego i przyjmuję każdą konstruktywną krytykę, ale od osób, które mają jakiś poziom, czego o Tobie nie można powiedzieć.
Jakbyś był normalny to byś się przedstawił, zarejstrował, a ty głupa udajesz pod swoim dziwnym nickiem (żal mi Cie bo ja bym się pochlastał mając takie przezwisko - HWDP). Poprostu stąd odejdź i nie rób sobie wstydu... Super, że masz auto niezniszczlane, w którym nic się nie dzieje. Jakoś problemy, które ja przedatwiam wielu użytkowników ma podobne. A jeśli miałeś inne zdanie na cokolwiek co piszę trzeba było jak dorosły, kulturalny człowiek napisać, ale widac poziom z kilometra po tym jak piszesz i w jaki sposób zwracasz się.

Wyjdź i nie wracaj nigdy... Nikt cie tu nie chce,tylko krew ludziom psuejsz, a twoje pościki kasowałem, bo pujesz poziom, nikt z forumowiczów nie używał takich wulgaryzmów i wyzwisk jak ty... My mamy poziom, ale tego się nie nauczysz, to trzeba z domu wynieść znający się na wszystkim kolego...

[ Dodano: 2006-05-29, 23:35 ]
Łączysz się koleszko przez:

TPNET-CVX-LUBLIN-1
Dysponent: Telekomunikacja Polska S.A. CST
dialup
TPNET
for abuse

Słuchajcie, koleś jest geniusz, nie dosć, że mechanik, co mu się auto nie psuje, bo pewnie jego ręce leczą :-) to jeszcze haker... Musimy zacząć się bać, mamy mistrza we wszystkim na forum!

marmarmarek 
Pan i władca oktanów

Wysłany: 2006-05-29, 23:37   

zalorze sie, ze jest. Ty masz 15, no moze 14 lat :) probujesz zablysnac... kiepsko Ci wychodzi :)

[ Dodano: 2006-05-29, 23:44 ]
a po kafejkach latac i ciagle z innego kompa pisac ... podziwiam ;)

[ Dodano: 2006-05-30, 01:23 ]
admin napisał/a:
Dziwi mnie tylko dlaczego VW nadal omija Common Rail szerokim łukiem

a to: http://allegro.pl/item105...il_silnik_.html

spyro 
www.vwvento.org

Wysłany: 2006-05-30, 10:25   

to chyba jakaś pomyłka, bo przecież VW ma dopiero zaząć common rasila, chyba koleś się pomylił...

H.W.D.P
Gość
Wysłany: 2006-06-07, 09:02   

he he he cos ci adminku nie idzie wywalenie mnie

H.W.D.P.
Gość
Wysłany: 2006-06-07, 09:57   

adminku coś ci cie wali. Jaka DAbrowa? coś cieniutki jesteś w namierzaniu. Jakby co to mam 22 lata a nie 15 tak ja ty uważasz. Taki fochowiec jesteś a z forum wywalić mnie nie umiesz.

Gavel 
detektyw forumowy

Silnik: TDI 1Z+
Wysłany: 2006-06-07, 11:57   

Oj gościu sam się w zeznaniach mieszasz. Piszesz że masz 22 lata i ze masz Vento od nowości. Haha. Nawet jakbyś miał z 98 roku to mialbys wtedy 14 lat - prawdziwy geniusz z Ciebie - może i prawko wtedy miales co?? Nikt Ci nie uwierzy w to co piszesz skoro nie masz nawet cywilnej odwagi sie zalogować.

spyro 
www.vwvento.org

Wysłany: 2006-06-07, 12:21   

Taki z ciebie haker a łączysz się przez neostradę, żal dupe ściaska jak się czyta te twoje wypociny. Dobre sobie z tym Vento od nowości skoro masz 22 lata. Super z Ciebie 22 letni mechanik, który nie potrafi nawet powiedzieć czegokolwiek o sobie, widać twoje osiągnięcia to miss mokrego podkoszulka w remizie. Jak dla mnie jesteś poprostu małym, niedowartościowanym frajerkiem z przerostem ambicji... Wypad stąd bo wszyscy z cebie się smieją. Widać nikt nie nauczył cie co to honor. Ludzie ci w twarz plują a ty i tak piszesz dalej! I jak Ta Polska ma lepiej wyglądać, skoro ludzie są bez honoru i ambicji...

marmarmarek 
Pan i władca oktanów

Wysłany: 2006-06-07, 19:27   

hehe-ale ciec :) a moze zrobimy z niego maskotke naszego klubu :lol: hehehehe -ej-a moze on dostal Ventyla na komunie? :| ;)

spyro 
www.vwvento.org

Wysłany: 2006-06-10, 07:22   

A ja myślę, że Ventka jest nadal w sferze jego marzeń ;-)

marecki2R 
Ventomaniak
Jetta 2.0 16v

Wysłany: 2006-06-10, 09:56   

Widze ze nasz ukochany HWDP nie napisał postu od 7 czerwca, więc prawdopodobieństwo ze napisze znowu się zbliza tylko z jakiego kompa tym razem napisze . Acha i może w końcu napisze nam coś w temacie :D

spyro 
www.vwvento.org

Wysłany: 2006-06-10, 10:28   

Już nien apisze, bo zablokowałem możliwośc pisania bez zalogowania. Więc poczytac sobie może, ale nie pisać... No chyba że się zarejestruje...

marecki2R 
Ventomaniak
Jetta 2.0 16v

Wysłany: 2006-06-10, 17:15   

Więc zapraszamy do rejestracji na Forum i życzymy dalszego owocnego udzielania się w tematach
Pozdrawiam :)

spyro 
www.vwvento.org

Wysłany: 2006-06-12, 18:20   

Myślę, że kolega HWDP nie ma na tyle odwagi żeby napisac kim jest naprawdę, skąd pisze itp... Ale też zapraszam go do pisania na naszym forum, może tym razem bardziej kulturalnie i sensownie...

Odpowiedz do tematu