no slabo widac ale szyba przyciemniana jest bezpieczniejsza podczas wypadku nie wpdada do auta i nie kruszy sie ale to jest juz decyzja kazdego z nas indywidualnie jak chce mi sie to podoba i nie przeszkadza mi to
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-01-19, 15:22
u mmnie sa tylko z tyłu i to leciutko, chciałbym z przodu tez tak lekko zrobić od dawna, ale jak mam sie męczyć przy każdej kontroli albo tracić dowód rejestracyjny 2 razy w tygodniu (jadąc do pracy na tej trasie wiecznie suki stoją) to jednak olałem sprawę i nie przyciemniałem przodu...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-01-19, 19:23
hmmm, dwóch kumpli, jedne którego znamcie ze zlotów - Mariusz jak miał jeszcze ventke to zrywał na szybciocha folię z przodu bo chcieli mu zabrac dowód, drugi mój kumpel podobnie miał i zrywał przy policji folie, więc wolę tego uniknąć
Wysłany: 2008-01-22, 10:55
nie każdego da się ugadać, jak trafisz na służbistę to se możesz gadać do bólu. Nie jednokrotnie udaje mi się powiedzmy za szybko jadąc ugadać policjanta a nie raz zdarza się że tylko się pogorszy sprawę gadaniem bo się gościu wnerwi że mu du.. zawracasz i sprawdzi CI dokładnie auto... Także różnie to bywa i w końcu i Wy traficie na takiego, mówisz że co tam, ze zabiorą dowód, a to że trafisz na gościa co da Ci ultimatum: albo zrywasz folię od razu albo zacznie Ci szukać ciekawostek i nie wierzę MAPET ze przejdziesz np test na spaliny itp itd a jak trafisz na debila to potem płacz tylko zostanie. Mi tak kiedyś przetrzepali auto, ciemne lampyi brak kata, więcej nie mogli się doczepić ale co straciłem czasu i nerwów to już moje...
Wysłany: 2008-01-22, 11:12
No z takim podejściem to luz, ja nie miałbym kiedy na ten przegląd jechać, dlatego tez wolę dmuchać na zimne, no chyba że otworzą stację diagnostyczną czynną cała dobę
Ale zgadzam się cały czas że lepiej wyglądają przyciemnione wszystkie szyby...
Cześć chłopaki jeśli chodzi o szybki to ja ostatnio przyciemniałam w Zgierzu na Chopina szyby przednie i powiem szczerze,że nawet fajnie wyszło temu Panu.Są lekko przyciemnine i nawet jak policja mnie zatrzymała to odpuścili mi.Polecam tego gościa od przyciemnienia-zajmuje się on też szybami do aut wyśle Wam link www.autofolia.prv.pl
pozdrawiam
A ja Wam napisze i przy najbliższej okazji zrobię foty ciemnego Ventylka (chyba czarny) z przyciemnionymi szybami WSZYSTKIMI dokładnie wszystkie nawet przód ! Kozacko wygląda, oj kozacko Gościu co nim jeździ to policjant i kierowca komendanta policji w Cz-wie, fura policyjna i się nie boją Kufna muszę się spytać jaki przepis na to pozwala
Wysłany: 2008-03-28, 11:00
kasia1365, hmmm, a mnie cos się zdaje że nie masz pojęcia o Vento tylko reklamujesz swój zakład, no nie? Bo dostałem od Was propozycję współpracy, także już nie musisz robić agitki na forum
piru napisał/a:
dokładnie wszystkie nawet przód
chciałbym zobaczyć gościa jak jedzie ciemną nocą takim autem. Chyba jak w Ace Ventura łeb za okno wyjmuje żeby cokolwiek widzieć
Nie bardzo wiem o czym piszesz,że o jakiej współpracy?Jak na razie to jestem stomatologiem na codzień,wiec chyba z kimś mnie pomyliłeś...dziewczynie to już nie wolno tu wejść Panie administatorze?A o vento to fakt ja nie mam pojęcia,ale mój chłopak zagląda tu często,ale ja stwierdzam,że tu jacyś dziwni ludzie siedzą nie obrażając nikogo...http://forum.vwvento.org/templates/subSilver/images/ranks/icon/icon10.gif
http://forum.vwvento.org/...icon/icon10.gif
Akurat czy wyuczona czy nie to nie ma znaczenia zawód jak każdy inny ,ale administrator znalazł dziewczynę na forum i mówi o jakiejś współpracy reklamowaniu zakładu...a ja nawet nie wiem o co mu chodzi,że co napisałam o jakimś zakładzie?...ja nawet nie wiem czy jakaś dziewczyna jest w tej firmie....a co ja mam z tym wspólnego?
Dlatego tak napisałam ,a nie tyczyło się to reszty...bardzo przepraszam jak kogoś uraziłam,tylko nie bardzo wiem skąd i dlaczego takie teksty ja tylko chciałam zabrać głos na forum...że jestem kobietą to nie znaczy ,że nie mam pojęcia o niczym!
Wysłany: 2008-03-28, 22:15
kasia1365, hmmm nie rozumiem Twojego wzburzenia, a napisałem tak bo tego samego dnia dostałem ofertę współpracy z tej właśnie firmy więc zdziwił mnie równoczesny post z Twojej strony reklamujący ta sama firmę Ale OK, rozumiem, że to przypadek...
kasia1365 napisał/a:
że jestem kobietą to nie znaczy ,że nie mam pojęcia o niczym!
nikt tak nie twierdzi, Jako jedno z niewielu for motoryzacyjnych mamy na naszym forum nawet cały dział stworzony tylko dla naszych kochanych Pań:
http://forum.vwvento.org/viewforum.php?f=40
Pozdrawiam kolejną KOBIETĘ na naszym forum i nie ma co się wzburzać...
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2008-03-29, 13:32
spyro ty jak czasem z tekstem wyjedziesz na dzien dobry.... normalnie jak dziennkikarze z faktu, wiecej luzu. wyapdaloby najpierw zasiegnac info, a potem dziewczyne zjechac....a tak znowu wtopa i zrazona kobieta
Wysłany: 2008-03-29, 14:38
kolejny ...ehhh
[ Dodano: 2008-03-29, 15:43 ]
spyro napisał/a:
kasia1365, hmmm, a mnie cos się zdaje że nie masz pojęcia o Vento tylko reklamujesz swój zakład, no nie? Bo dostałem od Was propozycję współpracy, także już nie musisz robić agitki na forum
... taaak, bardzo mile. Rzeczywiscie lepiej poprostu oczerniac ludzi bezpodstawnie
Wysłany: 2008-03-31, 10:20
kovval napisał/a:
Rzeczywiscie lepiej poprostu oczerniac ludzi bezpodstawnie
Kovval albo morze źle na Ciebie wpływa albo lewą noga wstałeś... Przeczytaj ponownie co pisałem od początku tej rozmowy i potem pomyśl...
NAPISAŁEM wyraźnie:
spyro napisał/a:
tego samego dnia dostałem ofertę współpracy z tej właśnie firmy więc zdziwił mnie równoczesny post z Twojej strony reklamujący ta sama firmę Ale OK, rozumiem, że to przypadek...
Także Kovval, z igły widły robisz albo czytasz posty wybiórczo!!
Wysłany: 2008-04-01, 16:04
Spyro, a ten fragment co ja zaznaczylem z twojej wypowiedzi to krasnoludki napisaly No stary z takim tekstem wyjezdzasz i jeszcze masz jakies watpliwosci. To nie pierwsze twoje takie wejscie smoka na forum
Wysłany: 2008-04-01, 22:13
kovval, ty chyba nie widzisz całego ekranu na raz, no nie? Albo nie wiem co powoduje że ciągle o jednym piszesz i to bez sensu!
Najpierw napisałem: kasia1365, hmmm, a mnie cos się zdaje że nie masz pojęcia o Vento tylko reklamujesz swój zakład, no nie? Bo dostałem od Was propozycję współpracy, także już nie musisz robić agitki na forum
w następnych postach: tego samego dnia dostałem ofertę współpracy z tej właśnie firmy więc zdziwił mnie równoczesny post z Twojej strony reklamujący ta sama firmę Ale OK, rozumiem, że to przypadek...
Patrząc logicznie: tłumacze drugą wypowiedzią czemu napisałem tak a nie inaczej w pierwszej wypowiedzi!
A ty w koło Macieju jedno i to samo...
kovval napisał/a:
To nie pierwsze twoje takie wejscie smoka na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum