Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2006-05-30, 01:15 NOC STOP
slyszeliscie moze o tych naklejkach, czy jest to tylko wymysl wielkopolskiej policji? chodzi w skrocie o to, ze jak nie uzywasz przewaznie auta noca, to anklejasz w prawym rogu szyby(po przeciwym gdzie rejestracja) nalepke mocno odbijajaca swiatlo ( Noc Stop) . tym samym deklarujesz, ze zazwyczaj nie uzywasz auta noca i jak policja widzi takie auto jadace noca, to napewno je zatrzyma do kontroli, bo moze nim czasem jechac zlodziej... co Wy na to?
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-05-30, 01:26
Każdy pomysł aby ukrócić złodziejstwo jest dobry, chociaż z drugiej strony będziesz jechał nocą i Cię od razu zatrzymają Dlatego trzeba jeździć trzeźwym... No i proszę, kolejny plus naklejki!
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-05-30, 10:59
Nie słyszałem o tym. Pomysł wydaje się ciekawy ale czy noc jest jakoś bliżej określona na przykład godzinami czy po prostu jak się ściemni? Ja nie lubie jeździć nocami ale czasem zdarza się wracać do domu po 23 i co wtedy? Każdy patrol po drodze by mnie zatrzymaywał? Chyba po kilku takich kontrolach zerwałbym tą naklejke gołymi rękami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum