..... i są w koncu fotki tyłu VENTKI z nowymi lampami,wygląd... nawet nie najorszy...
Tylko jeszcze musze założyć nowy zderzak i gril i będzie już wszystko... Pozdrawiam...
Witam.
Jeśli kogoś interesuje, sprzedam BBS'y widoczne na zdjęciach, stan BDB z minusem, jedna felga z przodu ma delikatnie przytarty rant. Dodają do tego opony gratis, dwie mogę jeszcze pojeździć sezon, a dwie prosto do kosza. Felgi są proste, więcej zdjęć dla zainteresowanych na emaila.
Ps. Za ok. miesiąc będzie do sprzedania także moje VENTO. Opis znacie, w zestawie dodatkowo alufelgi 15 ale nie BBS'y i dodatkowo komplet kół z oponami zimowymi 14cali wraz z deklami. Cena , do uzgodnienia. Pozdrawiam
Ps. o to dzisiejsze foty, nie najlepszej jakości ale wieczorem może uda wrzucić większe.
DSC01644.JPG
Plik ściągnięto 9999 raz(y) 19,58 KB
DSC01645.JPG
Plik ściągnięto 9999 raz(y) 19,84 KB
_________________ ...a w sercu zawsze VENTO...
Ostatnio zmieniony przez janes 2008-03-23, 17:21, w całości zmieniany 1 raz
Witam.....
Troche lepsze zdjęcie:
http://img59.imageshack.u...dsc01648rk2.jpg
ale Ventka i tak idzie niebawem do sprzedania, szukam czegoś z sześcioma cylindrami, najlepiej BORA VR6 , zastanawiam się także nad E46 323 lub 328. A tu jeszcze moja rajdówka:
http://img59.imageshack.u...dsc01596ot0.jpg
Punto sporting 1.6 - nieźle można się pobawić tym małym facikiem, mój kumpel z MKIII GTI 2.0 115km nie ma szans ) hehe pozdrawiam
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-04-18, 22:49
janes, ile sobie za ten samochód życzysz??
Jest tam coś do robienia??
Bo szwagie powoli sie rozgląda, ale tylko chodzi mu vento po głowie??
Jest rdza??
Jes garażowane??
Tak sięna moje napatrzył i mu się spodoba
Witam.
Więc tak, co jest do zrobienia, rozrząd ale jest już kupiony tylko wymienić, pasek alternatora i klinowy wspomagania także jest kupiony, klocki przód wymieniłem dzisiaj, klocki tył w listopadzie ubiegłego roku były wymienione. Całe zawiecho z przodu było zrobione: tzn: amortyzatory, osłony, odboje amortyzatorów, tuleje wahaczy przednie i tylne wymienione, dokładam jeszcze sworznie wahaczy do auta, oraz tuleje belki tył, raz były wymienione ala na niskim zawiechu już je słychać pomału. Co jeszcze zrobiłem w samochodzie, zakonserwowane podwozie dwukrotnie, usunięte wszystkie "nieciągłości" które były, wymienione listwy maskujące progi na nowe oryginał, szczerze, nie wiem co powiedzieć więcej, tylko jeździć i tyle.
Ile będę chciał, na pewno nie oddam za "darmo" bo za to auto jestem pewien każdego dnia o każdej porze, po prostu, wsiadasz i jedziesz np. do Paryża bez obaw. Cena jak by mnei interesowała, to z Alu, zimówkami na co najmniej dwa sezony na felach, oryginalnym bagażnikiem dachowym, radiem CD oraz głośnikami to ok 10000zł - do uzgodnienia. Może nie mało, ale nie jest to hebel sprowadzony z zachodu, każdy kto by chciał. Samochód ma wpisy serwisowe w książce i w każdym serwisie można jest potwierdzić.
Kiedy będzie do sprzedania, jeszcze dokładnie nie wiem ale w nadchodzących miesiącach to nastąpi.
A jeszcze jedno, autko stoi codziennie w garażu z prawdziwego zdarzenia. Spedziło może z łącznie z miesiąc pod chmurką jak ja go mam. pozdrawiam
_________________ ...a w sercu zawsze VENTO...
Ostatnio zmieniony przez janes 2008-04-18, 23:51, w całości zmieniany 1 raz
Witam Panowie i Panie....
Tak jak wcześniej wspominałem, VENTKA idzie do sprzedania, więc kilka słow w skrócie:
Silnik 1.8i 90KM + LPG LANDI RENZO, rok 1994, serwisowany do 136 tyś km, historia serwisu do wglądu wydrukowana z systemu ELZA VW, aktualny przebieg 204 tyś km, wymieniono kompletny rozrząd przy 201 tyś km, nowy tłumik środkowy i końcowy, nowe klocki hamulcowe przód, klocki tył wymieniono w ubiegłym roku przy 183 tyś km, przed sprzedażą wymienię olej silnikowy - MOBIL i wszystkie filtry, płyn hamulcowy wymieniono na początku roku. Teraz trochę o aucie które baaardzo lubię ale czas się z nim rozstać, nigdy nie uczestniczyło w wypadku, posiada klika rys i zadrapań, ogniska korozji na progach zrobione, wymienione zostały listwy progowe na oryginalne - lewa i prawa strona. Do zrobienia został tylny zderzak. Zawiecho w stanie dobrym, lekko obniżone - gazowe krótsze amortyzatory i oryginalne sprężyny z GT.
Z wyposażenia jest: ABS , 2xAIR-BAG, el. szyberdach - sprawny, fotele GT, wspomaganie, radio CD mp3 KENWOOD , głośniki PIONEER tył oraz oryginał przód, regulowany fotel i kierownica w pionie, lampki w drzwiach i oświetlenie tylnej kanapy, alu-felgi z oponami 0 bieżnik spokojnie na dwa sezony, zimówki na jeden sezon co najmniej.
Cena za komplet 8800zł - może dużo, ale nie ukrywam, samochód wart jest tej ceny. Zdjęcia na e-maila, a w razie pytań proszę piszcie na PW.
No i Panowie, Panie.. jest ! nie jest to AUDI A4 jak chciałem ale... też nie jest zły.
MK IV GTI rok 1999 1.8 TURBO...
Trochę o samochodzie:
- przebieg sprawdzony u mnie w pracy (ASO) 147 tys km....
- climatronic, fotele Rercaro, 4xAir-Bag, ABS, ASR,EDS...
- elektryka, komputer i inne....
Wymaga poświęcenia odrobiny czasu, ale cena była bardzo dobra....
Poniżej kilka fotek....
Pozdrawiam WAS serdecznie i pozwolicie, że będe WAS często odwiedzał, bo poprostu internet bez forumvento to nie internet...
No no no
Furka niczego sobie
A powiedz mi jedno, czy mi się zdaje, czy masz dwa fotele od kierowcy w tym aucie? Bo ten dynks do rozłożenia fotela pasażera powinien być chyba z prawej strony, jeśli dobrze kombinuję?
Fotele firmy RERCARO - kierowcyi pasażera mają rączki do składania z dwóch stron , nawet w fotelach RERCARO w MKIII - w tych fotelach co zakłada się do VENTO jest podobnie. Pozdrawiam
... powiem wam szczerze, że jak widze moje VENTO jeżdzące po mojej okolicy, a nowi właściciele nie bardzo o niego dbają.... to aż mi się łezka w oku kręci... no ale cóż, nie najlepsze czasy by trzymać dwa auta. Pozdro...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum