witam, czy ktoś kiedykolwiek słyszał o czymś takim, że jak się obleje testy na kat.A to mogą zabrać kat. B jesli sie posiada? ( pytania są identyczne) sądzę że to plotka ale tak z ciekawości chciałbym sie dowiedzieć...... na szczęście mnie ten problem nie dotyczy bo mam już obie kat.
wydaje mi sie ze nie powinni tak robic, przeciez to sa dwie inne kategorie, ja sie narazie mecze z kat.B, i jutro kolejny egzamin.... ech, a od gdzie to uslyszales??
w sumie to już dawno mi sie obiło to o uszy, ale mój koleś sie wybiera na kat. a i sie wystraszył, że jak nie zda testów to mu zabiorą. fakt, to są dwie inne kat. ale jak juz powiedziałem testy są identyczne - na A sa 2 albo 3 pytania z motoru
Silnik: 2E Pomógł: 3 razy Wiek: 46 Dołączył: 16 Kwi 2008 Posty: 78 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2008-04-22, 00:41
wiem że kiedyś tak było (kiedy ja zdawałem prawko), ponieważ pytania są z tej samej beczki więc i znajomość przepisów jest taka sama, ale jak jest na obecną chwilę to nie wiem
Ostatnio zmieniony przez mikusw 2008-04-22, 00:42, w całości zmieniany 1 raz
Policja ma prawdo i Ci zabrac może a nie urzędasy, robisz prawko na A a nie na B więc jak moga zabrac? To dwie rózne rzeczy a to że sa takie same pytania świadczy tylko o tym że to Polska
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum