Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2008-04-23, 21:58
o jasny gwint-i to przy 64 km/h... to moja Ventka dostala w sumie moze z jakies 150 i widizeliscie jak wyglada (no coprawda byly dwie strefy zgniotu, bo moja i tamtego auta, ale sam fakt...
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Silnik: 2E Pomógł: 3 razy Wiek: 46 Dołączył: 16 Kwi 2008 Posty: 78 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2008-04-25, 10:15
widać dokładnie jakie są chińskie produkty wyglądają ładnie są tanie ale nie wytrzymują za długo
no cóż panowie niestety najlepszą strefę zgniotu ma maluch, ponieważ od początku samochodu do komory silnika jest długa droga
mikusw, zastanów się co ty piszesz! Zobacz na stronie głownej www.vwvento.org zdjęcia z crash-testów kabina prawie nienaruszona, a Saab złożyl się jak puszka po napoju.
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2008-04-28, 11:40
Karu6 napisał/a:
mikusw, zastanów się co ty piszesz! Zobacz na stronie głownej www.vwvento.org zdjęcia z crash-testów kabina prawie nienaruszona, a Saab złożyl się jak puszka po napoju.
no to tez napisal, ze woli Vento... co do kabiny, ze nie ruszona-no lekko sie zgiela... przy czolowce jednak w Vento problem jest w tym, ze skrzynia podchodzi i wypycha pedaly i podloge pod gore i nogi moze przyskrzypic... ( mnie sie na szczescie tak nie stalo, ale kuzynka miala noge wykrecona i nie mogli jej wyciagnac w trojce... ( napisal ten co wypadek przyzyl i co przy wypadku kuzynki byl. )
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum