Ruville, Ina znam - spoko firmy i jakość. tego trzeciego nie znam w ogóle, nawet nie słyszałem o takiej firmie, więc raczej tą trzecią pozycję sobie odpuść. Weź Ina
Różnice w cenie nie znaczne, więc nie ma się co zastanawiać brałbym droższe tyle że szczerze nie miałem styczności z żadną z tych firm a mechaniory u mnie w firmie mówią że nie ma różnicy pomiędzy nimi (oprócz oczywiście ceny)
_________________ Vento wersja silver & black
Ostatnio zmieniony przez piru 2008-05-08, 12:21, w całości zmieniany 1 raz
Jest różnica i to kolosalna. Często tak jest, ze cenowo może aż takiej różnicy nie ma, ale w jakości i wykonaniu tak i to ogromna. Po samych tulejach metalowo-gumowych można zobaczyć różnice pomiędzy firmami. Jak jest u Lemfordera, a jak np. Topran, HPR (chociaż to już jest to samo) - bez porównania. WIem, bo miałem do czynienia z częściami, wiem jak jest.
ja uważam tylko takich producentów części jak: Sachs, Lemforder, Moog, Bosch, Gates, SKF (ew. jeszcze SWAG, ale sotatnio tez już buble robią). Reszta nie istnieje dla mnie. Czasami róznica w cenie może być jeszcze raz taka, ale warto, bo na prawdę, dłużej pojeździsz.
[ Dodano: 2008-05-08, 12:28 ]
andrewb25 napisał/a:
zastanawiam się nad Ina/Ruville
Nie zastanawiaj się, tylko bierz od razu, albo Ina, albo Runville - jakość identyko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum