Silnik: 2.0 2E Pomógł: 1 raz Wiek: 44 Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 169 Skąd: Dąbrowa Tarnowska
Wysłany: 2008-05-19, 12:18 czy się opłaca?
witam namierzyłem taki sprzęt - z tym że jest lekko uszkodzony.
Czy opłaca się go naprawiać, podkreślam iż jest to 3 drzwiowka także troszkę gorsza sytuacja.
http://www.autoscout24.de...id=bxpcflqjhcur
Z tego co widzę to drzwi, błotnik i próg. Więc jeśli miałbyś to wstawić do mechanika-lakiernika to nie wiem czy się opłaca chyba że robisz sam i dla siebie, bo jeśli na handel to gra nie warta świeczki jeszcze przy tej cenie zakupu. Jeśli silniczek żyleta i nic więcej do roboty oprócz tego boku, cenę urwiesz do 700 - 800 i zrobisz sam to można się pokusić.
Silnik: 2.0 2E Pomógł: 1 raz Wiek: 44 Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 169 Skąd: Dąbrowa Tarnowska
Wysłany: 2008-05-19, 15:37
na razie cenę na mejla zbiłem do 900 Euro bez negocjacji, samym zapytaniem - jaka cena?
Myślę że jeszcze ze 100 Euro albo i więcej na miejscu to spokojnie by zbił.
Także jeżeli geometria OK i cała konstrukcja też ok, to wg. mnie warto by było, bo koszt naprawy tego na moim terenie nie byłby wysoki tzn. jakieś pewnie 500-600 zł
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-05-19, 15:45
No to jak cenę zbijasz i jeszcze pewnie zbijesz i jesli konstrukcja ok to nawet może być wporządku. Tylko widzę że tylny błotnik jest pogięty aż do szyby, ale w Polsce fachowcy wszystko potrafią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum