Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-05-24, 20:49 wreszcie dyplom...
Dwa lata temu jak co poniektórzy pamiętają zrobiłem magisterkę na uniwerku a dzisiaj udało mi sie obronić dyplom Grafika - ciężko było bo w porównaniu z obroną magisterki na ekonomicznym kierunku dzisiejsza obrona była otwarta, czyli mógł wejść każdy... Sporo pytań, ale sie udało, piąteczka na dyplomie. Ufff... Bo powiem Wam, że mocno portkami trząsłem
Musiałem się pochwalić bo parę gwoździ do trumny dało mi przygotowanie do tej obrony. Jednak art. kierunki to inna bajka...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-05-24, 20:59
Dzięki, naprawdę sporo nerwów mnie kosztował dzisiejszy dzień, nie wspomnę o forsie bo wydruki musiały być wielkoformatowe. Ale komisja lux
I pamiątkowa fotencja, miałem zaszczyt że moim promotorem był nasz dziekan, wspaniały człowiek... Legenda w Polsce wśród grafików i projektantów, choć czasem się nie zgadzaliśmy
Jakiś ty ważny, hehe Wszyscy na luzaku, a Tyś... taki przestraszony, heh
Wiem, nerwy, stres...
To jak się do Ciebie mamy zwracać? Panie magistrze inżynieże?
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-05-25, 18:07
GRATULUJĘ!!!!!
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum