tak z góry powiedziałem myslę że tanie to nie było, ja preferuję skromny wygląd, a skoro nie od golfa to co byś tu zastosowął jak golf i vento mają prawie identyko przody?
_________________ Vento z sercem TDi
Vento do końca moich dni
łee aż sie boję, zaraz się zacznie jazda, ale piatek jest, koniec pracy mam prawo sie pomylić nie? a jak nie jest to niech ktos pokaze oryginalne przody na 2 fotach obok siebie i udowodni, nie boje sie krytyki UWAGA PRZóD W GOLFIE I VENTO JEST TAKI SAM?
_________________ Vento z sercem TDi
Vento do końca moich dni
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-03-28, 22:21
kazania nie będę Ci prawił ale niech wystarczy Ci fakt, że mieliśmy w Klubie takiego golf fronta w postaci Theoritiego i tak mu wszyscy truli za profanacje Vento że chłopak zmienił front na ten właściwy. Co do kosztu to taki przód kosztuje grosze w stosunku do opisanych przez Ciebie 11 tys euro. Lampy z golfa, zderzak pewnie żywica, to ni sa drogie zabiegi. Wystarczy zmienić błotniki, machę i lampy+grill i tyle. Ale to PROFANACJA, a poza tym wracając do tego Vento z gazety to nie podoba mi sie taki styl tuningu, trąci dresem
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2008-03-29, 13:28
mckano napisał/a:
to chyba mogłem to wrzucić w wieśtuning
...blisko
Wlasnie patrze na artykul w orginale. mckano....zeby przerobic vento front na golf fron to sa grosze, bo wszytko jest tansze co do golfa. po 2, wyglada to tak lipnie, ze az zal dupe sciska. golf z vento frontem....a to inna gadka. po 3 samochod raczej wystepuje w kategorii drag racer, a nie show&shine. 270KM ...ladna cyfra +100 na NOS. wglad zewnetrzny i wewnetrzny...dzial wies tuning...jak dla mnie, mimo ze karbon i inne chece. wyglad tragiczny wrecz. golf front beee, caly w ciapki, beee, felgi beee (moze od idgraya jettki by pasowaly), silnik calkiem ladnie wyglada, srodek fatalny, audio...calkiem. i to tyle. ja bym sie nie zamienil
Silnik: 1.9 TD 75 KM
Wiek: 40 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 27 Skąd: Rawa Mazowiecka
Wysłany: 2008-06-06, 22:17
Po co zakladac front od golfa 3 ?
Chyba z zalozenia posiadamy Ventki, bo nie lubimy/nie chcemy GOLFA i dresu w kant, right ?
Tuning ventki powinien byc ograniczony do delikatnego obnizenia, alu 16" (najlepiej tych limitowanych), zajebistego lakierku i full-opcji w srodku
Ze o VR6 pod maska nie wspomne hehehe
_________________ Do człowieka z mentalnością świni podchodzimy z mentalnością rzeźnika...
A np. dlatego, jak ktoś dostał dzwona, bo już widziałem tak, że nie mógł dostać frontu od Vento, do po przeróbkach zrobił na golfa. Ale inna sprawa, że fajowo wygląda w odwrotną stronę, czyli golf z frontem Ventylowskim - jak dla mnie bomba
Wysłany: 2008-06-06, 22:31
OOOOO!!!
Trafiles w sedno! Dostaje troche dostojnosci od wiekszego brata
A Vento z frontem od golfa nabiera cukierkowatosci moim zdaniem - taki pokorny cycuś
_________________ Do człowieka z mentalnością świni podchodzimy z mentalnością rzeźnika...
Wysłany: 2008-06-06, 22:50
Takie vento stoi w Makowie k. Skierniewic.
Na zywo i z bliska wyglada jak swinski ryj
Jeszcze do tego "soczewki" i wydech rodem z Jelcza L11
Jak pierwszy raz tam kursowalem wzbudzil we mnie zdziwienie, ale po pol roku ogladania go codziennie o tej samej porze stal sie koszmarem
Kocham Vento, kocham jak klekocze, kocham jak biora mnie za policje, kocham oryginalnosc tego auta kiedy jest w oryginale, a rarytasem to sa dobre schabowe z buraczkami i puree na stole
No nie gadaj?
Walnij sobie jeszcze napis POLICJA, albo W11 - takie były na allegro niedawno - dedykowane właśnie do Vento, Mondeo I i czegoś tam ejszcze, co jeździło w W11
Wysłany: 2008-06-06, 22:54
ps. a jak juz koniecznie vento z przodem od golfa, to tylko nowa Jette hehehe
[ Dodano: 2008-06-06, 23:01 ]
BUAHAHAHAHAHAHHA!!!
Nieno, do tego jeszcze zoltego koguta na dach, przod od golfa, armate zamiast wydechu i w miasto !
Sukces w Top-Gear gwarantowany
A np. dlatego, jak ktoś dostał dzwona, bo już widziałem tak, że nie mógł dostać frontu od Vento, do po przeróbkach zrobił na golfa.
moim skromnym zdaniem piepszenie.
moja opinia troszke inna.
kolo mial w dupie wyglad . tylko kuce mu w glowie.
klamoty do vento drozsze , wiec zasmarowal golfem z przodu i dobra.
ale nawet jak by mial przod od skody 105 to i tak niewazne bo wciaga nasze vemtki nosem . proste.
w przypadku tego koonkretnego egzemplaza wlasnie (podejrzewam ) tak jest.
tez przez chwilke mialem opcje na golfa , ze wzgledu na to , ze poprostu do wersji 2.0 z klima cos kupic to dramat.
ale jest vento i to sie liczy.
vento- ciapek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum