Szukam ciekawych pozycji nt. Ventka.. Wiem że Wydawnictwo WKŁ jest dość dobre, jakie jest wasze zdanie na temat tej pozycji:
"Volkswagen Golf III i Vento"
A może macie coś lepszego? Czekam na propozycje i opinie.
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-06-08, 13:41
nieotwiera mi linku od torentu
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-06-08, 13:43
Tygrysisko, moze masz zaproszenie do tego trackera? bo ja niemoge wyslac sms'u do rejestracji.
Wysłany: 2008-06-08, 13:46
ok dzieki ci bardzo
Ja, oprócz tego WKŁ wydawnictwa, mam jeszcze: VW Golf - obsługa i naprawa - wydawnctwo Auto, oraz Instrukcja Obsługi Samochodu Golf - gdzie jest wiele praktycznych wskazówek pod samym względem teoretycznym i obsługi poszczególnych dupereli
Tygrysisko, ta ksiażka u Ciebie zajmuje tylko 4 mega? Strasznie malutoko- u mnie ze 60, jak ne lepiej... Z tym, ze w kapitalnej jakości.
Ja jeden skan już ładuję na serwerek, także za chwilkę będzie ogólnodostępny...
Jedną pozycję już załadowałem, oto link: Instrukcja Golf III
Druga zajmuje ponad 60 mega, to chyba już nie dzisiaj, bo coś od rana kiepsko mi net chodził, a ta ładowała się prawie godzinę czasu...
Ja, mówiłem, ze jeszcze jeden skan mam, ale on troszkę sporo miejsca zajmuje, więc jeżeli nie jutro dopołudnia postaram się go wrzucić, to w niedalekim terminie, gdyż mi na chwilę obecną słabo net ciągnie... Ale wrzucę, obiecuję
Wysłany: 2008-06-09, 22:29
sebastian, nie moge sciagnac twojej ksiazeczki co wlozyles
uu..
Jeżeli Ci się strona nie otwiera, to odśwież ją, bo czasami moze i pusta wyświetlać się. I może zamiast klikać na link, to kliknij prawym i wymierz z menu kontekstowego: zapisz jako - czasami to pomaga. Ale poprzednik pisze, że ściągnął książkę...
Wysłany: 2008-06-09, 22:37
posla sciagnac jako zadzialalo
Jakby co to ja tą instrukcje za naprawami moge komuś np przez skype wysłać....
Ale jak na forum będzie, to lepiej, dlatego, że będzie ogólno dostepne - jak komus będzie potrzebne, to zasysa i już, a tak wyślesz jednemu, a ktoś za jakiś czas będzi epotrzebowac i znów będziesz wysyłać? Lepiej, moim zdaniem, jak będzie dostępne dla wszystkich i w każdej chwili na forum.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-06-09, 22:45
Tak, ja wiem...tylko pisałem tamtego posta zaraz przed postem Fable, i nie wiedziałem że juz może zasysać...ten skype to taka ostateczność miała być bo nie wiedziałem że jest ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum