To było Vento na degustację, ale sprytne - zdążyło zwiać, nim je ktoś by chapnął
A na poważnie - jeżeli to nie fotomonarz, ani nie dla pizu zrobione, a był ktoś w środku, chodzi mi o kierowcę, to raczej na pewno by ucierpial i to dośc poważnie...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-06-15, 12:57
Karu6 napisał/a:
A tak na poważnie to dla picu było robione, bo dach nawet nie jest wgięty
nie wydaje mi sie dla picu, pewnie stało auto pod jakimś barem czy czymś w tym stylu i oderwało się z dachu waląc prosto w furkę. Widać, że jest wbity w szybę i dach i że aut aż przekrzywiło na jedna stronę.
Znalazłem gdzieś w necie przy okazji szukania czegoś zupełnie innego - standard zawsze jak szukam czegoś to znajduje tony inny rzeczy, mniej przydatnych ale interesujących To było na jakiejś rosyjskiej stronie jak dobrze pamiętam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum