Wysłany: 2008-06-13, 20:21 Unoszaca sie klapa bagaznika
Jako ze to moj pierwszy post chcialem sie z wami przywitac Witajcie vento maniacy
Otoz robie bagaznik na pilota, i chcialbym sie dowiedziec jakie silowniki o jakiej sile zalozyc aby klapa bagaznika wedrowala do gory po nacisnieciu przycisku na pilocie, ma ktos wogole tak zrobiona klape bagaznika? Pozdrawiam
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-06-13, 20:34
Niestety nie jestem w stanie Ci pomóc w tej dziedzinie, ale jest taki temat na innym forum co prawda o innym aucie...więc wrzucam link... http://forum.vwgolf.pl/vi...t=14378&start=0 może na coś Cię naprowadzi... ...no bynajmniej nie zaszkodzi...
Ja to jestem tego zdania, że jak klapa automatycznie otwierająca się na pilota, to i sama się powinna zamknąć A tak, niestety, już nie jest - a szkoda
Owszem, podoba mi się taki bajerek, niewątpliwie chciałbym mieć taki, ale wystarczy mi na razie - póki co - taki zwykły
Co prawda, mam z decia siłowniczki wyrobione, bo jak otworze klapę, to w każdym momencie mogę puścić i mi nie zleci, bo nie wybija siłownik od razu do końca, ale nawet i tak dobrze, że tak jest
Ja gdzieś czytałem dawno temu, że jakoś to się obliczało: ciężar klapy co do siły wyrzutu, jakie siłowniczki mają być, ile tego gazu i tak dalej...
Interesuje mnie tylko zeby po nacisnieciu guzika szla do gory nic wiecej nechce potem sam sobie ja zamkne jesli ktos by wiedzial jakie silowniki maja byc bede wdzieczny za info. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum