Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-06-11, 21:24
GRTULACJE!!!!!
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Młodej Parze:
wiatru w plecy, moc radości,
sto lat w zdrowiu i młodości,
długich nocnych przyjemności,
bez przykrości i zazdrości,
zdrowia, szczęścia, beczki wina,
tysiąc złotych co godzina,
trzech pokoi, kupę dziatek,
Pannie Młodej szafy szmatek,
a Młodemu silnej ręki i "syrenki".
Bozia niech Wam błogosławi,
ród Wasz w świecie niech rozsławi,
a z teściami żyjcie w zgodzie,
bo wygodnie to i w modzie.
Żyjąc w szczęściu i radości
powiększajcie stan ludności.
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2008-06-24, 12:47
gartulki no to juz po weselu, cala kase mozna w ventke ladowac
Spyro twoj aparat cos jakby wlosow ujmowal przeciez wiadomo ze ja mam kudly do ramion
Zabawa byla w deche. Jakis filmik tam zmontujcie z orszaku, to byl dopiero kozak, az nam klakson padl na chwile , aaaaa korek z samuskiego gdanska do pruszcza
Pomogła: 1 raz Wiek: 43 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 291 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-06-24, 20:42
cinek82 napisał/a:
Ta czwórka, Gavel, Spyro, Przemolas, Kovval to jest już prehistoria forum, twórcy tej potęgi...
A Ja, Andzia, Andziula i Arla, to co? Doczepki????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba ktoś tutaj nie jest w stanie zrozumieć jak ważną rolę odgrywają na tym forum KOBIETY !
[ Dodano: 2008-06-24, 20:44 ]
Andrzej, zmień mi w moim podpisie ventylka, bo ma kolor troszkę już nieaktualny
_________________ Gość, zapraszam do Stowarzyszenia Miłośników VW Vento "Volkswagen Vento Klub Polska"
No Kovval masz racje co do wkładania w ventylka, bo autko się na trasie spisało, ale już dzisiaj w dupe poszło sprzęgło- nie ważne damy rade.
Ja do Gavla, Spyra, Kovvala, Przemolasa jeszcze bym dopisała Nelę i Jace.
Jeszcze raz dziękujemy za zaproszenie na Ślub i wesele, swietnie się bawiliśmy i wszyscy szczęśliwie do domów dojechaliśmy (niektórzy troche mniej niż szczęśliwie, ale dojechali).
Orkiestra grała super, mąż mi tu krzyczy, że Pan orkiestra był na prawde bardzo, bardzo ggrruubbyy, Andzia przepieknie wyglądała i na prawde, było $*^%*&%( wszycho...
Pomogła: 1 raz Wiek: 43 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 291 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-06-24, 22:09
Andziula napisał/a:
było $*^%*&%( wszycho...
...a mnie się najbardziej "Państwo Żółci" podobali - a w szczególności Pan Tańczyli prawie jak w "Tańcu z gwiazdami"... Ale on ją po parkiecie gonił...
P.S. Poza tym bardzo wzięłam sobie do serca powiedzenie pewnego klubowicza : "palec z rana, jak śmietana"
_________________ Gość, zapraszam do Stowarzyszenia Miłośników VW Vento "Volkswagen Vento Klub Polska"
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2008-06-24, 23:57
Jeszcze raz dziękujemy Wam wszystkim!
I tym, którzy składali życzenia w tym temacie,
I tym, którzy składali życzenia osobiście,
I oczywiście tym, którzy zawodowo pili za nasze zdrowie
Świadek to się dwoił i troił żeby nadążyć z wymianą butelek
Andziula napisał/a:
Orkiestra grała super
Jak sobie dziś pomyślę że miała być inna i tylko pech chciał że zostaliśmy zmuszeni do zmiany to normalnie zawsze chcę w życiu mieć takiego pecha
Jakby ktoś chciał namiary to proszę bardzo: www.lepsi.com.pl
Jak znajdziecie chwilkę czasu to zarejestrujcie się na ich forum i wpiszcie opinię w TYM TEMACIE, bo chyba warto promować zespół, który tak potrafi ludzi zabawić.
Aaaa jeszcze jedno:
Ani babcia to wszystkim opowiada że najbardziej to jej się podobało jak przez cały Gdańsk wolno jechały samochody z flagami
aaaaa i jeszcze drugie
Andziula czy Arla? Której brakuje jasno-szarego pokrowca na komórkę?
no jesli juz sama tesciowa jest zadowolona z klubowych flag i orszaku slicznych odpicowanych i kolorowych ventek to ........ fiu fiu fiu.
imprezki jeszcze dlugo nie zapomne , ksiazke by mozna o niej napisac , tak samo o tym co dzialo sie dzien wcesniej .......
jedno jest pewne ...... "PALEC Z RANA JAK SMIETANA".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum