Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2006-06-28, 20:46
no panowie.....mowcie od tej pory mowcie do mnie Panie Inżynierze Dzis mialem obrone, wystalem sie od 9 do 16...czekalem na soja kolej, kur#$%#$sko goraco, stresik czy teraz to juz ja czy nie. ale w koncu poszlo. wszystkich meczyli po okolo 45 min. a ja z kumplem mielismy podojna prace....czyli powinno byc 2x45min. a tu takiego, zadali pytania, pofrunely odpowiedzi, chlopaki oczy w slup zrobili - "to my nie mamy wiecej pyatn". hiehieheieh i ocena ogolna ze studiow 5,0. Ja pier@#$@#$ wkoncu jestem MGR INŻ.!!!!!!!!!! jupi
Wysłany: 2006-06-28, 21:29
dzieki chopoki
gavel - nie znalem tego, ale od dzisiaj zobaczymy czy sie tk da
spyro - no, a ja ci nie zazrosze wczoraj luz na maxa- meczyk Brazylii, gierka w kosza, piwko, pelen luz. dzis wstaje....jakby mi ktos pluca w imadlo wsadzil, malo sie pasta do zebow nie udusilem. a potem to juz z gorki jak w "Dniu Świra" ....siedem stesKup + siedem stesSikow...i jeden nerwowy sama obrona na luziku. najgorzej jest czekac, wiec jak bedziesz mial mozliwosc pchaj sie jako pierwszy ale za to po zdniu zobaczysz jakie zaj..... uczucie. nic cie juz nie trzyma, niz nie musisz....pieknie. i co zrobilem ze szczescia.......najeb....sie (nieee to w piatek), z zona zabaraszkowalem (nie to wieczorem)....pierwsze co to Vento na carchera i myjka ....to juz chyab totalne zboczenie
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-06-28, 22:19
U mnie na obronie będę tylko ja i moja Piekna, obydwoje się bronimy i razem będziemy mieli obrone. Aktualnie siedzę nad ostatecznymi poprawkami, ale już robie po gaciach przed sama obroną, co to będzie i wogóle. boje się o te pytania z całych studiów, bo jak wylosuje jakiegoś dziwoląga to będzie kicha, bo z pytań o samą pracę to chyba problemów nie będę miał...
Wysłany: 2006-06-30, 13:30
dzieki dzieki chlopaki. tak sie rozemocjonowalem ze ciagle mi sie spac chce. aaaa moze to od tego absoluta:) naprawde zajeb... uczucie ze nie bede musial juz nigdy wiecej sie uczyc .....w wiekszosci pierdul. i mam papier. a jak to mowia : IM WIECEJ PAPIERU, TYM LATWIEJ DUPE WYTRZEC. chociaz dzis bylem na PW i powiedzieli ze 2 m-ce musze czekac na dyplom. hardcore normalnie. debilstwo maxymalne. co oni przez te 2 miechy beda robic?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum