Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-04, 08:13
Jak dla mnie to jest po prostu śmieszne. To jak nalepiany w maluchu znaczek Mercedesa. Albo masz Merca albo go nie masz i nie udajesz że masz. Pomyśl jak Ci będzie głupio gdy skrzyżowaniu stojąc będziesz te dźwięki wydawał a na pierwszym metrze wyprzedzi CI na przykład nowy yaris, bo to turbo to tylko z dźwięku...
Silnik: ABS Pomógł: 5 razy Wiek: 49 Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 315 Skąd: internet
Wysłany: 2008-08-04, 09:12
spyro napisał/a:
Jak dla mnie to jest po prostu śmieszne. To jak nalepiany w maluchu znaczek Mercedesa. Albo masz Merca albo go nie masz i nie udajesz że masz. Pomyśl jak Ci będzie głupio gdy skrzyżowaniu stojąc będziesz te dźwięki wydawał a na pierwszym metrze wyprzedzi CI na przykład nowy yaris, bo to turbo to tylko z dźwięku...
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-08-04, 09:17
Wszystko OK...tylko czemu ta turbina ma byc na końcówce wydechu..troszkę śmieszne jak dla mnie...Jakby wymyślili takie coś co się podpina pod jakiś pasek klinowy i żeby gwizdało pod maską to tak...w sumie to i tak tylko dla podniesienia swojego ego...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum