powiem tak moja dziewczyna mieszka i pracuje w gdyni więc daleko nie było ale akurat wypadło wesele koło rybnika wiec nie mogłem sie pojawić bo tak to bym był na 100 %
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2008-08-05, 23:45
ja w tym roku niestety Manię spędziłem w pracy
Mam pytanko do tych co byli: jak to było w końcu z tym alkoholem i szklanymi butelkami?
Bo na kilka dni przed Manią czytałem wypowiedzi m.in. organizatorów że impreza ma status oficjalnej imprezy masowej pod patronatem burmistrza miasta itp. itd. i w związku z tym nie będzie można wnosić ani wwozić swojego alkoholu ani nic w szklanych opakowaniach i że wszystkie furki będą na wjeździe mocno trzepane pod tym względem...
Ale po zdjęciach widzę że chyba tylko tak straszyli bo butelek po piwach różnorodnej maści widziałem sporo
żadnego trzepania autek nie było i piłeś co tylko dusza pragneła butelek było tyle że można było się poślizgnąć sam osobiście to widziałem bo wjechałem autkiem w sobotę i byłem do póżnego wieczorka
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2008-08-09, 04:49
slaw71 ogladnalem fotki od ciebie. .... i na moje oko to troche kasztanow tam bylo.... a nich trzeba przyznac znalazly sie tez venta bardzo pokraczne niektore te wozy
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-08-09, 08:22
kovval napisał/a:
bardzo pokraczne niektore te wozy
kovval, trudno się z Tobą nie zgodzić....
NA fotach widziałem też sporo nieznanych vent...tzn nie przypominam sobie żebym je widział tutaj na forum no i u Mapeta też ich jakoś nie widziałem...ich właściciele nie udzielają się na żadnej stronce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum