Widziałem tekie coś na mercu okularniku - oryg. merc był biały, a go ktoś okleił na granatowo. Kiepsko zrobione, widac łączenia folii, a i nie wszędzie da się ją okleić. A później xiężko zerwać takie coś, szczególnie, jak po paru latach słońce spiecze, ze po kawałkach będzie odchodzić i to nawet nie... lipa jakich mało...
Silnik: Brak :P Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Cze 2008 Posty: 172 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-12, 22:58
A ja widzialem na Discovery jak robili auto VW Transportera starego bardzo Obkleili go taka niebioska folia... Wygladalo to niezle... I mysle, ze to zalezy od zrobienia i z tego co wiem to da sie obkleic wszytskie elementy.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-13, 08:18
sebastian, to co ty widziałeś to była kiepska parodia tego! Pamiętam to i wyglądało strasznie, tu wygląda pięknie, jakby autko było pomalowane, ale ta folia 3m jest cholernie drgoa i nieopłącalna w Polsce.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-13, 11:15
No napisali że max parę lat wytrzyma a lakierek spod niej jak nowy... Dobry patent na auto przedstawiciela handlowego. Nowe auto obklejasz a jak sprzedajesz za 4 lata to jako nówkę od dziadka co na grzyby jeździł
Ciekaw jestem, czy to tak fajnie się po 4 latach by odkleiło, deszcz nie deszcz, słońce, nie słońce - auto wystawione na złe warynki atmosferyczne... nie ma szans, żeby po 4 latach elegancko to się odklejało...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum