Wysłany: 2008-08-13, 17:33 [KUPIĘ] Siedzenia na przód lub komplet z kanapą
Witam, poszukuję siedzeń do Ventyla, najchętniej dorwałbym siedzenia od golfa GTI, ale jeśli ktoś z okolic warszawy posiada chociażby od GL (chodzi o możliwości regulacyjne) w miare rozsądnej cenie to prosiłbym o kontakt na gg: 5503080, mail: craven4(at)gmail.com.
widze ze jeden jest lekko uszkodzony wiec nie bardzo mi sie oplaca zamieniac rozwalonych foteli na inne "rozwalone", a druga sprawa to taka ze zalezy mi na tym zeby to bylo z okolic wawki z racji na ewentualny odbior foteli...
ale dzieki Ci kolego za zainteresowanie, szukam dalej
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-13, 20:54
Ciężko CI bezie żeby jeszcze były z Twoich okolic... Zresztą w dzisiejszych czasach wsiadasz w auto i jedziesz, wyjdzie taniej niż wysyłka. Ja parę miesięcy temu gdy potrzebowałem cokolwiek na zamianę na czas jak całe wnętrze bedzie u tapicera wygrałem komplet foteli na allegro a były spod Warszawy to w końcu wsiadłem w Ventkę i pojechałem po nie. 3 godziny w dwie strony i byłem z powrotem w Łodzi (250 km). I tak wyszło dużo taniej niż wysyłka kurierem.
Notabene te same fotele sprzedałem niedawno i poszły z powrotem do Warszawki
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-14, 08:43
No ja właśnie za tyle kupiłem siedzenia Kosztowały mnie cenę paliwa + 1 PLN z aukcji Oczywiście molwie nie o tych co mam teraz tylko takich zwyczajnych.
nawet na zdjęciach widać, że te kubełki nie mają regulacji np wysokości fotela... fotele od VW mają to w postaci takich "wajch" przy tej niby półeczce z boku siedzenia a tam jak wół nie ma czegoś takiego...
Silnik: 1.8 ABS +LPG Pomógł: 18 razy Wiek: 49 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 620 Skąd: wielkopolska,okolice Kalisza
Wysłany: 2008-08-15, 19:39
Spyro tylko masz regulację góra dół w tych fotelach? A ustawianie fotela w okolicy lędźwowej pleców masz? A oprócz góra dól były jeszcze takie co się bujały w przód albo tył. Ja mam takie w GL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum