PROPOZYCJA spotu w GOŁUNIU koło KOŚCIERZYNY są dwa terminy do uzgodnienia dla chętnych
pierwszy termin - 19.09. - 21.09.2008
drugi termin - 26.09 - 28.09.2008
ceny za jedną osobę 25 zł. za dobę w domkach drewnianych 2 , 3 , 4 , osobowych - woda, prąd , wc + prysznic , ogrzewanie
chętni proszę o zapisy ilość chętnych nie ograniczona
spocik jest organizowany pod kątem odpoczynku , relaksu i spotkania się w bardzo miłym zakątku KASZUB to proszę dać znać do 30 sierpnia do tego dnia musiałbym dać znać w sprawie rezerwacji
ZAPRASZAM chętnych na
łowienie ryb , zbieranie grzybów grylowanie i wiele innych atrakcji - sprzęt wodny dostępny dla nas po naszej informacji że tam się zjawimy
_________________ GRUPA TRÓJMIEJSKA
Ostatnio zmieniony przez WOLF1955 2008-08-10, 22:30, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-09-01, 11:08
Wolf nie krzycz na mnie ale mi ani jeden ani drugi termin nie pasuje. W pierwszym ja mam urodziny i już się rodzinka zaanonsowała że przyjeżdża a w drugim terminie idę na wesele. Także sorki pany ale ja odpadam (znowu), a bardzo chciałbym się z wami spotkać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum