W przypadku przyjazdu na zlot obowiązuje jedna zasada: MAMY WSZYSCY TAM DOJECHAĆ CALI bez wyścigów na drodze bo głupków pełno jeździ i nie trudno o wypadek. Najprawdopodobniej przy wyjeździe po zakończonym zlocie będzie dmuchanko w alkomat i to płatne . Spoko, spoko dobrowolne i tylko dla zainteresowanych. Właśnie urabiam prezesa w firmie coby mi wypożyczył na zlot alkomat
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-23, 21:48
Szpiker napisał/a:
a będzie można dmuchnąc w sobotę po wypiciu
zależy co chcesz dmuchac
piru napisał/a:
Właśnie urabiam prezesa w firmie coby mi wypożyczył na zlot alkomat
mam w domu alkomacik od dwóch lat, przydaje się szczególnie po mocno zakrapianych imprezach na drugi dzień gdy trzeba jechać do roboty. Szybko się zwrócił, bo utrata prawka za jazdę na kacu sporo kosztuje...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-27, 11:57
Tygrysisko napisał/a:
Orientujecie się jaki jest dojazd z Bełchatowa do ośrodka, w którym będzie zlot
to parę km od Bełchatowa, ośrodek jest znany w okolicy, jak sie okazało Madzia mi ostatnio przypomniała, że kiedyś wracając z ćwiczeń terenowych w okolicy zatrzymaliśmy się na parę chwil w tej wawrzkowiźnie.
Reasumując, kogo nie zapytasz to ci powie co i jak, to jest od Bełchatowa jakieś 7-8 km.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum