Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-09-03, 11:07
nelcia napisał/a:
zresztą spyro nas widziałeś
Ano mijaliśmy się, próbowałem na radyjku Was wywołać ale urwało się coś w odbiorze bo nic nie słyszałem od Was.
No my tez żeśmy na początku zjechali z trasy, pojechaliśmy zobaczyć wiatraki na Górze Kamieńsk, okazało się że tam jest ogromny tor saneczkowy i stok narciarski, ludzi tłumy, naprawę fajne miejsce. Nie mieliśmy czasu żeby zwiedzić, ale prezentowało się to wyśmienicie, pstryknąłem parę fotek to wrzucę wieczorkiem jak będę w domciu.
A u nas jadąc na ZLot mieliśmy zonka bo wpadłem w dziurę w jezdni i na oponie bąbel wywaliło. Także czeka nas wymiana 2 opon z przodu i załamka jak zobaczyłem ceny w necie.
jak wieczorkiem zawitam na forum , to przdstawie pare kwestii godnych zauwazenie (zegary audi tt , czy klatka bezpieczestwa ..... tudziesz , to jak mi neli kot po pijaku morde hehehehe lizal.
Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2008-09-03, 11:20
Madzia napisał/a:
Ja już nie widzę wspólnej drogi z Mapetem, ani też niektórymi fansami (zaznaczam jednak, że jest ich niewielu). Z całą resztą z wielką przyjemnością spotkam się na kolejnych zlotach i spotach.
a mogła byś wymienić bo może niektórzy o tym nie wiedzą i np. zechcą przyjechać na zlot organizowany przez was a tu zonk będzie i nie potrzebna kolejna szarpanina
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-09-03, 12:56
My w drodze powrotnej tylko 3 razy zbłądziliśmy, ale to były malutkie zboczenia i sekund pięć i znowu na trasie....gorzej było w drodze na zlot....jedno rondo nie tak przejechane i lota autostradą (chyba to była autostrada) na Łódź...na szczęście szybko znaleźliśmy jakiś zjazd....a tak ogolnie to droga świetnie przebiegała....no i sobie spalanie policzyłem, które wyszło całkiem nieźle....
Foty postaram się dziś zapodac...ale nie obiecuję na 100%
czyli wszystko u nas w normie, bo my też trochę się zagubiliśmy w powrotnej drodze...
Wolf za głośno muzyki słuchał i nie patrzał na znaki )
No ale 200 metrów od domu mielibyśmy gonga i takiego pożądnego i niestety z naszej winy...
Ale Przemuś spisał się na medal i nadal mamy pieniądze na lakiernika a nie na klepanie fury
nie przesadzaj ......
to tylko 100 km / h bylo . kolo fokusikiem mial o 40 gdzies wiecej .
ale sie udalo hehehehehehehe
Wolfik tak napieral swoja oldschoolowa muza , ze hehehehe Lesny wymiekal .
najbardziej mnie marwi , ze film mi sie zerwal z piatku na sobote .
zona wspomina , ze ja prosilem by mi spodnie sciagnela ....... ostro bylo .
ale podobno ja skonczylem o 4 nad ranem , a Gavvel napieral dalej hahahahaha.
Gavvel . o ktorej zlondowales w domku ?
ta wypowiedź jest do osób, które po jej przeczytaniu będą wiedziały, że to własnie o nie chodzi.
Otóż co niektórzy na zlocie śmiali sie z zielonego ventyla, którego obecności nie dało się nie zauważyć. nie pomyśleliście jak ten chłopak sie poczuł słysząc różne rzeczy na temat jego modyfikacji i samochodu ?. Może to vento nie było piękne, bo fakt troszke go poniosło, ale widać, że chłopak o nie bardzo dba, czego życzę wszystkim właścicielom samochodów. należał mu sie szacunek a nie obgadywanie. postanowił przez mikrofon opowiedziec o tym aucie, a z ust pewnych osób padały takie słowa, że chłopak po ich usłyszeniu się już pewnie nie pojawi na żadnym ze zlotów. było mi wstyd za tych, którzy tak go potraktowali "głupimi" docinkami. najlepsze jest to, że te osoby uważają się za prawdziwych wielbicieli Ventek. wydaje się to być co najmniej śmieszne.................
Nie mam nic do tych ludzi ale, było mi bardzo głupio patrzyć jak "młody" chłopak musi się słownie bronić, tylko dlatego że miał inny niż wszyscy lakier i zderzaki. Spójrzcie jak zaczynał idgray, i do czego teraz doszedł, a później oceniajcie innych. jest mi za was wstyd...............pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez 100P 2008-09-03, 22:53, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 1 raz Wiek: 43 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 291 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-09-03, 23:15
100P napisał/a:
niektórzy na zlocie śmiali sie z zielonego ventyla
100P, o kim mówisz? Kto z nas się śmiał z zielonej ventki? Mnie jakoś ominęła prezentacja auta przez tego chłopaka. Z tego co kojarzę to na forum fansów śmiali się z niego, ale u nas chyba nikt nie komentował. Być może się mylę... Ale nie ma co się przejmować głupimi docinkami. Jedną z klubowych ventek jak przyjechała na zlot też skomentowano jako "wieś tuning", choć to nieprawda
_________________ Gość, zapraszam do Stowarzyszenia Miłośników VW Vento "Volkswagen Vento Klub Polska"
Ostatnio zmieniony przez Madzia 2008-09-03, 23:16, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-09-03, 23:16
100P, ale o co chodzi? Czy chodzi o tego Vennaciaka zieloniutkiego z siateksowymi zderzakiem co przyjechał jakoś w trakcie konkursów? Nie byłem przy tym jak on prezentował cokolwiek, tak strasznie go wszyscy pojechali?
dajcie już spokój... każdy jeździ tym co mu się podaoba. ja w swojej ventce nie mam nic zrobione bo służy mi do dojazdów do pracy, jeżeli będę miał ochotę i czas to coś będę zmieniał. koleś ma jaskrawe zielone vento bo mu się podoba i już. rozmawiałem z nim jak przyjechał i całkiem spoko koleś a jego samochód nie musi się każdemu podobać. lepiej złapać się za język i pomyśleć o swoim aucie że jest ubogie o jakieś gadżety.
osoby, które to czytały wiedzą, że o nie wlaśnie chodzi. a skoro nie wiecie o co chodzi tzn, że to nie wy Nie mam do tych osób absolutnie nic. tylko mi za nie wstyd już nic nie pisze bo jakaś afera będzie hehehe pozdro
Ostatnio zmieniony przez 100P 2008-09-03, 23:20, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-09-03, 23:44
Po za tym style tuningu zmieniają się z czasem, pamiętam że jeszcze 7-8 lat temu to robiły na mnie wrażenie siateksowe zderzaki, wielkie spojlery itp, poprostu Ventki ala 2F2F a teraz niezbyt mi sie to widzi, ale najważniejsze żeby furaczek spełniał marzenia właściciela, a resztę da się przełknąć.
mamy jakiegos klubowicza z belchatowa ?
moze daloby rade namiezyc tego majstra co go wysmiala ekipa zglebozgryzarek.
ja sie smiac nie bede , chociaz tez mi co ne co nie gralo .
bardzo bylbym zadowolony , gdybym zobaczyl go w naszych szeregach .
Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2008-09-04, 09:07
ok zaraz poszukam i wrzucę ale tylko to co podał MAPET reszty nie mam bo on wszystkie papiery ma
a co do Pana z zielonego bolida, to chciał bym przypomnieć że macie na forum taki temat jak wieś tuning i tam wrzucacie właśnie takie auta i się z nich śmiejecie
Wysłany: 2008-09-04, 09:15
idgray napisał/a:
chciał bym przypomnieć że macie na forum taki temat jak wieś tuning i tam wrzucacie właśnie takie auta i się z nich śmiejecie
tak, masz rację, ale nikt przez megafon ich nie opitala Poza tym w wieśtuningu to są masakratory uliczne, a ta Ventka gdyby nie ten zderzak chyba nie byłaby taka zła, zresztą nie przyjrzałem się, widziałem tylko jak wjeżdżali na teren ośrodka i ten zderzak mi się w oczy wbił, a i ciemne lampy z tyłu, coś jak te co ja kiedyś miałem. Reszty nie pamiętam co tam było w tej Ventce.
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2008-09-04, 11:28
100P dobrze gada. mnie juz niebylo, ale sluchy mnie doszly. powinno byc pewne rozgraniczenie miedzy zdrowa szczeroscia..... a maksymlanym wysmiewanianiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum