Jeśli chodzi o spinki to nie trzeba spyro zaraz oryginalnych w ASO kupować mapet kupił uniwersalne za 15 zł za paczke i tez bez problemów pospinał. Więc jeśli nie będzie oryginałów to się zastąpi uniwersalnymi. Najpierw z gościem co ma mi to przywieść muszę wszystko ustalić. Kiedy jak i za ile. Ważne że będzie więcej chętnych.
Dużo, jak za kawałek szmaty
Strasznie dużo, ale i tak ludzie się rzucają jak szczerbaci na suchary... Wszędzie panuje taki zwyczaj, że za nie wiadomo co, strasznie się ludzie cenią z takimi rzeczami, gdzie myśląc na chłopski rozum, tak być nie powinno. No, ale co zrobić...
A czy 150 jest do przyjęcia? Hmm... Powiem w ten sposób: ja za swoją podbitkę, razem z boczkami bagażnika, plus do tego wszystkie spinki dałem, bagatela... 50 zł , Tak, 50 (pięćdziesiąd złotych)
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-09-04, 22:48
piru napisał/a:
Jeśli chodzi o spinki to nie trzeba spyro zaraz oryginalnych w ASO kupować mapet kupił uniwersalne za 15 zł za paczke
a ja oryginały za piwo Ja tylko mówiłem o cenie takiej katalogowej, ale jak się pogada...
sebastian napisał/a:
Powiem w ten sposób: ja za swoją podbitkę, razem z boczkami bagażnika, plus do tego wszystkie spinki dałem, bagatela... 50 zł , Tak, 50 (pięćdziesiąd złotych)
To ja Cię przebije Ja kupiłem cała klapę za 150 zł jak dobrze pamiętam, z czego samą klapę potem puściłem za 200, także wszystko za free i i jeszcze parę groszy wpadło na plus. Bo takto szkoda by mi było 150 zł za kawałek dywanika na klapę ale przyznać muszę że strasznie to fajny bajerek, zakrywa klapę no i wreszcie nie trzeba rąk brudzić zamykając klapę.
no i wreszcie nie trzeba rąk brudzić zamykając klapę.
No ja z tym jeszcze ani razu problemu nie miałem, więc nie wiem, czy taką miałeś brudną tą klapę czy jak? Ja, zamykając, ani razu sobie rąk nie brudziłem. Co innego przy otwieraniu, łapiąc za plastik od rejestracji, no to wtedy to fakt, można sobie ręce ubrudzić. Ale zamykając? Nie wiem, spyro, za co Ty łapiesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum