Na 100% widziałem 1.8 z turbiną, ale najprawdopodobniej skoro fabrycznie turbin nie montowano, to kolo sam ją sobie może założył. Nic więcej na ten temat nie wiem, tylko widziałem to autko.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-06, 09:36
Pierwszy raz słysze o wersj TX, chyba się pomyliłeś, a możesz zrobić fotkę tego? A najlepiej rzeczywiście, zajrzyj do działu ulotka klubowa, wydrukuj sobie i wrzuć facetowi za wycieraczkę i sam wstąpi do nas...
Silnik: turbodiesel
Wysłany: 2007-02-06, 10:16
też byłem w szoku. zrobie zdjęcie i wam pokaże:) no i ulotkę koniecznie wydrukuje i za wycieraczke:)
[ Dodano: 2007-02-09, 08:17 ]
proszę bardzo oto zdjęcie tylu. Całego auta nie robilem bo było ciemno:( i padał śnieg. Sądząc po lampach i grilu jest to rocznik 95'.
Silnik: 1,8
Wysłany: 2008-03-11, 02:48
z tego co sie orientuje to w mk2 wychodzily GLX i to bylo cos lepszego od GL. mam prospekt odnosnie wersji ale to jest z 96 roku i tam dziela sie na CL GL CLX GLX GT i VR6 wyszczegolnione wszystko punkt po punkcie
_________________ VW JEST BOGIEM, PREDKOŚĆ NAŁOGIEM, TURBO ZABAWĄ A ROZWAGA PODSTAWĄ !
W prospekcie nie ma wersji CLX, ktora posiadam.
Posiadam ABS, 2x airbag, tempomat, lusterka elektryczne i to tyle z wyposazenia Przeczytalem w instrukcji niemieckiej ze podgrzewane lusterka wlaczaja sie razem z podgrzewaniem tylnej szyby, ale lusterka nie chca sie grzac bo pewnie sa tylko elektryczne.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Prospekt ten, ktory zamiesciles w linku. 95, ja mam z 96r samochod ale wersja mogla juz byc.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Przeczytalem w instrukcji niemieckiej ze podgrzewane lusterka wlaczaja sie razem z podgrzewaniem tylnej szyby, ale lusterka nie chca sie grzac bo pewnie sa tylko elektryczne.
Nie ma takiej opcji. Jeśli masz elektryczne lusterka to i muszą być podgrzewane. A jeśli nie grzeją, to albo nie kontakci na kabelkach, albo mata grzewcza nie działa, abo... Ktoś wymieniał sam wkład i zamiast do elektrycznego kupił pod manuala i nie ma maty i dlatemu nie grzeje. Sprawdź którąś z tych prawidłowości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum