Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-09-20, 22:17 Mam Talent
Nie wiem czy oglądacie ten program, ale dzisiejszy mnie poprostu zaszokował, występ dziewczyny (niewidomej) po prostu mnie powalił. Ja takiego głosu w życiu nie słyszałem...
Pomógł: 3 razy Wiek: 47 Dołączył: 08 Maj 2006 Posty: 88 Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: 2008-09-20, 22:58
W zeszłym tygodniu mała dziewczynka około12lat chyba, nie pamietam dokładnie ile, śpiewała "Dziwny jest ten świat" Czesława Niemena też powaliła wszystkich swoim głosem. Chylińska z jury aż się popłakała.
Podoba mi się tez ten program.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-09-20, 23:04
no ja od lat przyglądałem się amerykańskiej wersji tegoż programu i niektórzy byli naprawdę wybitni, podobnie u nas zanosi się na pare ciekawych osób. Zobaczymy co będzie w następnych odcinkach.
Silnik: Brak :P Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Cze 2008 Posty: 172 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-09-21, 01:41
Moim zdaniem w zeszlym tygodniu program byl lepszy... Dzisiaj powalil mnie dziecko matrixa Niesamowity byl... A z zeszlego tygodnia to koles zaglujacy kula :o Niesamowity byl A no i oczywiscie piosenka o autostradzie
Mnie się wydaję że dziewczyna (niewidoma) z pieskiem ma szanse wygrać. Ten mały w uniformie matrixa też niezły popis dał. Natomiast ten karateka to totalna masakra
Cholera, jak sie wrzuca miniaturki filmow na forum?
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Ostatnio zmieniony przez spyro 2008-09-23, 11:39, w całości zmieniany 2 razy
Co do wystepu Klaudii Kulawik to mnie nie powalil na lopatki, o wiele bardziej podobal mi sie wystep 11letniej wowczas Georginii Tarasiuk w Szansie na Sukces.
Podal mi sie wystep zonglerki kontaktowej, tego chlopaczka co tanczyl a la matrix, akrobaci tez dali rade ;p
Bitboxer nie postaral sie, sa lepsi.
Ciekawy program. Jestem ciekaw co bedzie w kolejnych odcinkach eliminacyjnych no i potem w "odsiewie"
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Ostatnio zmieniony przez spyro 2008-09-23, 11:48, w całości zmieniany 1 raz
I to wielki...
Mi bylo troche szkoda tego chlopca, ale ja tez go podziwiam.
Chlopiec nie ma talentu na pewno do spiewania, ale za odwage to trzy razy na tak...
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-09-28, 11:57
No fakt...ta dziewczynka była niezła...jak ją oglądałem to aż mi kości skrzypiały....
Pamięta jak ten typ co ma te śmieszne koczyki w uszach przyszedł do You can dance:
No i osobiście ten występ mi jakoś najbardziej przypadłdo gustu:
Wysłany: 2008-09-28, 14:16
No ja wczoraj tak kątem oka spoglądałem bo wczoraj cały dzień sie pakowałem, ale zauważyłem i wbił mi się w pamięć ten pedałkowy koleś z misiami przyczepionymi do paska jak wybryk odcinka a lasia w zielonym rzeczywiście głosik nieziemski miała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum