_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-09-23, 10:18
bradley napisał/a:
Niezly photoshop
no właśnie te foty nie są photoshoped tylko real na maxa... Od dawna wiadomo o sporych rozmiarach afroamerykanów. No wk każdym razie ten ostatni to powala.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-09-24, 20:03
od jakiegoś czasu z lenistwa używam otofotki no a fotosik niestety strasznie wolny się zrobił, przerasta ich chyba ilość ludzi odwiedzających ich stronę.
Wysłany: 2008-09-25, 08:27
Też początkowo nie mogłem uwierzyć szczególnie w tą ostatnią fotę i grubość ale jednak to prawdziwe... Toż to normalnie rakieta jakaś, laske by przepołowił...
Ja słyszałem o zakleszczeniu się... z psem... że nie mogli uwolnić dziewczynki od psa... Dopiero po długim moczeniu w ciepłej wodzie puściło... Nie wiem, skąd takie zboczenia się biorą...
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Tak po krotce. Dziewczyna byla sama w domu, nudzila sie, wyjela z lodowki kaszanke, a ze lodowata byla (jak to z lodowki) to troche jak podgrzala w wodzie, no i zaczela sie zabawiac. Bawila sie az kawalek tej podgrzanek, zmoczonej kaszanki ulamal sie i jedna czesc zostala w rece a druga w ......
"Pomocy, co mam robic? " <--- to oczywiscie mnie rozwala poniewaz wiekszosc takich magazynow to miesieczniki, wiec siedzisz sobie z kaszanka w ..... miesiac i czekasz na odpowiedz.
I tak wiadomo, ze nikt do nich nie pisze tylko redaktorzy sami zmyslaja:)
Wysłany: 2008-09-25, 21:29
Cytat:
I tak wiadomo, ze nikt do nich nie pisze tylko redaktorzy sami zmyslaja:)
Kiedyś w Bravo był taki dział: Mój pierwszy raz. Płacili 50 zł za każdą opublikowana histoyjkę. Pod koniec podstawówki, kiedy to niezłą paczkę mieliśmy w klasie, ja z kumplem na lekcjach pisaliśmy takie opowiastki, ubaw był po pachym, nawet raz skończyło sie to wizyta u dyra bo tak się laliśmy przez pół lekcji, ogólnie zawsze mieliśmy posrane pomysły i wiecznie były z tego problemy (sorry mamop )ale tym razem parokrotnie opublikowali nasze opowiastki i kaska wpadła Także sam patrze na wszelkie takie opowiastki z dużym przymrużeniem oka.
A opowieść z kaszanką to poprostu majstersztyk, pamiętam pierwszy raz jak
ją czytałem poprostu padłem ze śmiechu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum