jak w temacie -zamienie za dopłata 100 zł ze strony kupującego moje białe welurowe wnetrze na ciemny welur,wnetrze gti, 20jahre, badz ewentualnie GT :
w sklad zestawu wchodzi
-komplet foteli
-komplet boczków
-jasna wykładzina podłogowa
-jasne plastiki wnetrza
- jesli wymiana z vento to tez tylna połka za kanapą
- a jesli sie dogadamy to ewentualnie deska rozdzielcza
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-09-25, 21:25
zelu napisał/a:
zamienie za dopłata 100 zł ze strony kupującego
zelu napisał/a:
na ciemny welur,wnetrze gti, 20jahre, badz ewentualnie GT
Optymista z Ciebie, że w ogóle ktoś się zamieni i jeszcze i dopłaci... Wnętrze z GTI które osiąga kosmiczne ceny na zwykłe jasne... No ale powodzenia, może ktoś się znajdzie.
nie chodzi mi o to ze szukam na sile - przyjme wszystko co ciemne nie liczac serii a doplata ewentualna- wszystko do dogadania , po prostu bede wozil dziwne rzeczy i szkoda bialego wnetrza- aktos moze sie nim pocieszyc:)
i jesli to takie zwykle wnetrze -to znajdzi mi takich wnetrz na peczki?
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-09-25, 21:35
ano bardziej dostępne jak GTI... Na mnie GTI nie robi takiego szału, dlatego robiłem wnętrze wedle własnego pomysłu, ale wiem że się ceni.
jak szukasz poprostu ciemnego wnętrza zagadaj z Kovvalem, który przecież zmieniał wszystko na GTI i zostało mu wszystko jak dobrze pamiętam i leży, więc zagadnij czy by Ci nie sprzedał w dobrej cenie.
Z foteli jak dobrze pamiętam to Gavel tez ma pchnięcie ciemne welury - cały komplecik.
Wysłany: 2008-09-26, 08:55
zelu napisał/a:
wiec problemu z zamianą nie bedzie
no troszkę czasu Ci zejdzie - zabawa czasochłonna, no ale ja masz uż dechę to działaj. Tak jak pisałem wyżej, zagadaj z Gavlem i Kovvalem jeden i drugi maja na stanie ładne komplety fotel w stanie bardzo dobrym.
A ja pisze w sprawie fotela kierowcy. Masz dwie wajchy. Jedna jest od regulacji wysokosci fotela, a druga? Ledzwie?
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-09-26, 23:18
co tam takiego jest w versji Gti foteli ze maja kosmiczna cene? czym one slyna?
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Słyną z tego że w GTI były kubełki Recaro czyli swietny materiał , wygoda i wygląd
a co do ceny to czy taki kosmos? Cena jest wysoka ze względu też na dostępnosć.
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-09-27, 09:01
no u nas przynajmnie na litwie wersje Gti jak i Vr6 sa baaaardzo rzadko spotykane golfy gti to jest ich duzo lecz ventek malo ale ceny niepowiedzialbym ze sie bardzo roznia, vr6 i TDi sa najdrozsze. to tak u nas na Litwie.
Wysłany: 2008-09-27, 09:54
aj no to Gt versji jest ale ile widzialem to niepowiedzialbym ze tam super te krzesla sa i nie we wszystkich gt wersjach kubelkowe krzesla. tylko ze zawieszenie jest bardziej "twarde" niz jakiej wersji GL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum