Wysłany: 2008-10-12, 11:34 Kupie cale vento.. stan obojetny wazny kpl przod
Witam chce kupic jak najtaniej cale vcento lub z brakami.... potrzebuje caly przod... moze byc z angli lub z zachodu nie musi miec kwitow... moze byc rozbity z tylu lub w bok moj nr 692-271-158...prosze o propozycje cenowe...pilne...na 100% wykorzystam oferte najatrakcyjniejsza cenowo...pozdrawiam
jest kilka mozliwosci
1.napisz mu na gg(nr.znajdziesz pod kazdym jego postem)
2.napisz w jego temacie w dziale Nasze Ventki
3.napisz mu prywatna wiadomość,wejdź na górze strony w napis Nie masz wiadomości,wyświetli Ci sie następna strona wejdź w Nowypostnastępnie kliknij na Znajdź użytkownikawyskoczy następne małe okienko w którym wpisujesz poprawna nazwie użytkownika zatwierdzasz ,nazwa pojawia sie w nowym poście ,tytułujesz post w rubryce niżej wpisujesz wiadomość i wysyłasz
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Ostatnio zmieniony przez krzeszak 2008-10-14, 09:38, w całości zmieniany 3 razy
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 18 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Mar 2007 Posty: 1027 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2008-10-14, 15:26
A co Ty potrzebujesz? To vento jest z 97 roku, 1.9 Tdi, anglik Przód cały. Stoi w tej chwili na szrocie w Olsztynie, jest rozebrane na części. Mogę popytać, tylko muszę wiedzieć konkretnie o co?
_________________ Morfeusz142
Ostatnio zmieniony przez Morfeusz142 2008-10-14, 15:26, w całości zmieniany 1 raz
Witam....mam vento z 96 roku tez z silnikiem tdi 110konnym czyli AFN.....W wyniku powaznego w kutkach wypadku remontuje caly przod....udalo mi sie juz kupic wiele czesci wiec zrezygnowalem z kupna calego auta ale potrzebyje jeszcze:
---2blotniki z kierunkiem owalnym i najlepiej nie zardzewiale(zadkosc)-wiem ze sa tanie nowe ale ja wole stare ale orginal
---plastikowa rure prowadzaca powietrze z filtra powietrza do turbiny...jest ona przykrecana na dwie srubki 6 do turbiny i jedna srubke 6 do kolektora ssacego(zaznaczam ze w tdi 90km jest troche inna)
---platikowa gorna oslone rozrzadu obojetnie jaki tdi(ponoc pasuje)
lampy chyba kupioe ringi co sadzicie???? i gril chyba ze znaczka karbon....sa na allegro
za wszelaka pomoc z gory dziekuje i pozdrawiam
_________________ Moje Vento GT TDI 110km
Ostatnio zmieniony przez misiu129 2008-10-16, 17:49, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-10-16, 20:29
ja tez mam blotnika.... komplekt nowe nowiutkie z emblema W. ale niepamietam czy to byly tylne czy tez przednie
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
w takim razie prosze o foto...jesli beda sie nadawac to moglibysmy zrobic wysylke...przelewam kaske za blotniki+to co nalezy sie za przysluge.... wiem ze czas kosztuje tymbardziej jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc... czekam na foty..pozdrawiam...
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 18 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Mar 2007 Posty: 1027 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2008-10-17, 09:06
Błotników już nie ma niestety..........Gorący towar, poszły. Z tym łatwo nie będzie. Ja do swojego szukałem z pół roku zanim znalazłem w dobrym stanie.
Pozdrawiam.
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-10-17, 13:08
misiu129, ja poszukam i zrobie fotki zobacze co mam
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum