Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-10-12, 22:43 Muzeum
Panowie i Panie
Wracając z dzisiejszego spotu jechałem do domu przez Pępowo. Zajechałem do tego Muzeum i sprawa wygląda następująco, że najlepiej zajechać jeszcze teraz w październiku bo potem chowają te autka na zimę i nie jest wystawione na pokaz tyle ile teraz jest. Wstęp od osoby to jedyne 7 złociszy. Z tego co tam podglądnąłem przez okienko to warto by było podjechać i oblookać. Także kto chętny niech się zgłasza.
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-10-13, 08:52
Tak, Sławek już o tym pisał , ale że ja mam najbliżej i wczoraj tamtędy jechałem (a wcześniej się zobowiązałem że to obejrzę), to wznowiłem temat. Fajnie to się zapowiada. Oprócz normalnych samochodów, facet ma jeszcze kilkaset modeli samochodów VW itp. itd.
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2008-10-14, 07:59
Hmmm...
A nie pasowałoby Wam w najbliższą niedzielę czyli 19 października?
Bo my 25 idziemy na parapetówę do znajomej więc 26 możemy być w ciężkim stanie...
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2008-10-14, 18:46
slaw71 napisał/a:
w najbliższą niedzielę jedzie Kubica
niech jedzie z nami - pewnie w życiu w takim muzeum nie był
A poważnie to w czym to przeszkadza? Z tego co pamiętam to chyba zaczynają o 9 więc do 11 spokojnie skończą więc powiedzmy na 12 moglibyśmy się umówić.
Wysłany: 2008-10-16, 23:16
W związku z zapytaniem Sławka na ShoutBox-ie, sprawa wygląda tak że, dzwonimy do faceta że zajeżdżamy i On nam otwiera wrota i idziemy zwiedzać. Na forum golfa patrzałem i dostali się do środka i fotek nastrzelali co nie miara. No ale przy takim zainteresowaniu tym tematem to chyba my sami Sławek pojedziemy
Panowie ja na 80 % bedę na następny weekend w waszych rewirach więć z chęcią
bym z wami zawitał to tego muzeum. Ale pewnosć na 100% będę miał w poniedziałek.
cinek82 no co ty kolego,przecież Gavel był chętny jechać
Gavel napisał/a:
A poważnie to w czym to przeszkadza? Z tego co pamiętam to chyba zaczynają o 9 więc do 11 spokojnie skończą więc powiedzmy na 12 moglibyśmy się umówić.
no a lesny1982 też chyba pojedzie, no chyba że będzie jeszcze go trzymało po urodzinowej imprezie
Wysłany: 2008-10-18, 08:33
To jak pany Jutro jedziemy pozwiedzać? Gavel za tydzień nie może, ale za tydzień na 80% Dzolo by był, leśny jak wytrzeźwieje to będzie Bądź tu mądry i pisz wiersze....
Wysłany: 2008-10-19, 13:42
hej
sorki za brak odzewu ale net nam w domu zastajkował
a na dodatek jeszcze Andzia w łóżku mi wylądowała z czerwonym jak pomidor gardłem...
No ale do następnego weekendu powinna się wykurować
cinek82 napisał/a:
Gavel za tydzień nie może
Nie to że nie mogę ale może być ciężko z wczesnym wstaniem jak ostro pobalujemy
Ale plus jest taki że z tego co czytałem to z soboty na niedzielę przestawiamy zegarki z 3 na 2 więc zawsze to godzinka snu więcej także mam nadzieję że damy radę jakoś dojechać do tego muzeum
Proponuję w taki razie żebyśmy zrobili tak:
Spotkamy się w następną niedzielę (26 październik) gdzieś w Gdańsku (np. pod Auchan) o jakieś konkretnej godzinie (powiedzmy 12.00) i jedziemy wszyscy w stronę Żukowa gdzie będzie na nas czekał Cinek, który dokładnie poprowadzi nas dalej.
No i warto by było zrobić listę osób kto będzie żeby tak jak Cinek pisał wcześniej zadzwonić do gościa i powiedzieć mu że w taki dzień, o takiej porze przyjedzie konkretna liczba osób.
Kto się pisze w takim razie?
1. Cinek + Emila - 2os.
2. Sław, Gosia + Przemek - 3os.
3. Gavel + Andzia - 2os.
Razem 7 osób na razie.
Kto jeszcze chętny? Dzolo? Leśny? Scoobi? może ktoś jeszcze? Kubica
Kubica nie bo musi przygotować bolid,inaczej go Raikonen wyprzedzi w punktacji
a na poważnie,jak nie dzisiaj to za tydzień aby tylko pogoda dopisała,no i może będzie nas więcej
Wysłany: 2008-10-19, 16:06
Nie trzeba jechać do Żukowa : http://mapy.google.pl/map...56,0.53009&z=11 . Moglibyśmy się spotkać w punkcie B. Droga od Auchan jest naprawdę prościutka. Ja bym na was właśnie w punkcie B poczekał, a stamtąd jest już rzut beretem do muzeum.
Cytat:
o jakieś konkretnej godzinie (powiedzmy 12.00)
Niekoniecznie tak wcześnie , bo po pierwsze primo to nie jest jakieś wielkie muzeum żeby am dreptać cały dzień, po drugie primo, myślę że lepiej zadzwonić do tego kolesia i się umówić na jakąś konkretną godzinę popołudniową. Także Dzolo w poniedziałek daj znać na ile procent będziesz, leśny chyba już nie będzie opijał urodzin także mógłby się zjawić no a nasz Wolf nie zjawi się, bo już się kurować będzie w sanatorium. Prosimy dopisywać się do listy.
no a nasz Wolf nie zjawi się, bo już się kurować będzie w sanatorium.
żal się rozstawać się z WAMI na ten miesiąc ale muszę swoje dolegliwości podreperować, będę za WAMI tęsknił pozdrawiam GRUPĘ TRÓJMIEJSKĄ :papa: jak wrócę to na pewno się stykniemy na spociku będzie co opowiadać pozdrawiam i miłych owocnych spocików życzę
Wysłany: 2008-10-19, 23:48
Zdrowiej Wolf, zdrowiej . Jeszcze nie jeden spot będzie, a do muzeum to i sami we dwóch możemy podjechać, przecież nie ucieknie.
NO PANOWIE ZAPISYWAĆ SIĘ
Noo lipaa straszna. Do godziny 8 rano byłem pewien że jade.
Wyjazd miał byc połączony z załatwieniem kilku spraw przez moja matulę
w Gdańsku ale niestety samolot ze Szwecji uciekł A ja już byłem 80 km od Warszawy.
Tak więc 240 km na marne i nici z wyjazdu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum