nieprzejmując sie mi wywalano to samo dodało mnie ale ile było problemu ale inaczej to wygada jak pozostałych klubowiczów ja nie wiem czemu sie tak dzieje wogule niema nic z MAPETA opisu
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Ostatnio zmieniony przez krzeszak 2008-03-24, 16:13, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-10-22, 19:58
zapisałeś w moje mapy? jak tak to z lewej jest opcja edytuj
Jak edytujesz to powinno być takie coś
Zaznaczasz ten niebieski punkt i ustawiasz go w Żarach
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-10-22, 21:31
Najsampierw, otworzyć ten link http://mapy.google.pl/map...7,33.925781&z=5 i zrobić takie cuś
a potem edytować wklejając siebie, jak to pokazałem na screenach w postach wyżej.
Wysłany: 2008-10-22, 21:46
Jak już siebie dodasz to wciskasz "Gotowe"
i potem wciskasz "Link"
Powinien wyskoczyć link do mapy z dodaną już twoją osobą.
Tylko kurde będzie bałagan i wszystkich na raz nie będzie, bo każdy pobierze ten link pierwszy ze mną i się dołączy, to każdy będzie miał siebie i mnie na mapie. Najlepiej będzie jak każdy będzie brał link od osoby ostatnio dodanej do mapy.
Cinek82 - zaczął robić tą mapkę ale nie bardzo po kolei instrukcje obsługi zrobił no to siadłem i wraz z Cinkiem82 coś zmontowaliśmy.
Zaczynamy od zalogowania się na stronie, później klikamy w link który dostaliśmy na pocztę, odpala nam się mapka. Wylogowujemy się z tego i wklejamy link do którego jest odnośnik po prawej stronie LINK wyświetla nam się WKLEJ LINK .... od poprzedniej osoby wazne jest aby kazdy zamieszał ten link z konca rejestracji abysmy mogli sie zaznaczać, cinek miał taki:
(chodzi o to ze po kolei musimy to robić inaczej nam nie pyknie)
tam jest "zapisz w moich mapach" klikamy w to, ukazuje sie:
zapiszesz i będzie po lewej "edytuj"
klikasz ten niebieski punkt i ustawiasz go tam gdzie mieszkasz
dajesz swój opis do tego punktu
i na koniec wciskasz zapisz i gotowe
Najważniejsze jest teraz, otóż to jest link dla nastepnej osoby która sie zapisze zeby nie było bajzlu link ten pojawia sie po kliknieciu odnośnika LINK po prawej co widac niżej
po tym jak pochwalimy sie ze sie tam wpisaliśmy nalezy skopiować ten link i zamiescic na forum oaby od niego nastepna osoba wystartowała. Link odemnie to:
no ja już sie wkliknołem
a oto link:
http://mapy.google.pl/map...9,39.550781&z=5
a propos koledzy zmieńcie te skany bo na nich nic nie widać ,i może tak w punktach napisać co pierwsze i co powinniśmy zobaczyć ,tak żeby bylo ma max.łatwo co by potem niewyszło jak z ta mapa fansow ze za ch...nie można sie dodać
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Ostatnio zmieniony przez krzeszak 2008-10-23, 14:33, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-10-23, 14:29
Napisane po kolei. Tylko właśnie trzeba pojedynczo, się dopisywać, tzn jeden po drugim. Ale damy radę Ten sposób chyba jest łatwiejszy niż ta pierwsza mapa i jest pewne że będzie się zaznaczonym.
Good Job adbaca
Fajowo, wszystko działa, także dopisywać się.
Wysłany: 2008-10-23, 14:38
krzeszak napisał/a:
no ja już sie wkliknołem
a oto link:
http://mapy.google.pl/map...9,39.550781&z=5
a propos koledzy zmieńcie te skany bo na nich nic nie widać ,i może tak w punktach napisać co pierwsze i co powinniśmy zobaczyć ,tak żeby bylo ma max.łatwo co by potem niewyszło jak z ta mapa fansow ze za ch...nie można sie dodać
My teraz to już nic nie zmienimy, chyba że znajdzie chwilke i to ułoży jak się należy.
Już rozumiem Krzeszaka, chodzi o to ze moje obrazki jak się odpalą w fotosiku to są małe aby je powiększyć należny kliknąć w obrazek wtedy będzie większy
www.otofotki.pl - najszybszy serwerek na fotki - bez zbednych reklam, udziwnień itp. Prosto i przejżyście - i zdjęcia wyświetlają sie natychmiast po kliknięciu w nie, a nie jak w przypadku tego srotosika - najpierw wyświetlają się reklamy, później czekasz poł godziny, by zobaczyć zdjęcie w małej ramce, żeby kliknącpowiększyć, to kolejne pół godsziny, na dodatek kolejna porcja reklam...
Otofotki - oto najlepszy hosting fotek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum