Wysłany: 2008-10-23, 23:35 [SPRZEDAM] Koło pasowe Golf III TD
Sprzedam koło pasowe z tłumikiem drgań do golfa III TD silnik AZZ to które jest na wale korbowym i często siada , miałem założyć do swojego golfa lecz nie zdążyłem koło sprawne cena 200 zł do negocjacji + koszt przesyłki
Silnik: 1,9 tdi Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Sie 2007 Posty: 341 Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-10-29, 20:31
powiedz mi czy to chodzi o to koło na dole co tak lata?? bo u ojca w golfie tak lata i scina pasek alternatora ;/ czy po wymianie bedzie okej?? ile opuścisz??
Co do ceny się dogadamy używka kosztuje 400 zł orgianał 1000 zł zamiennik 500 zł trudno odstać u mojego ojca też ścinało pasek nie zdążyłem wymienić ścieło klin na wale i tłoki spotkały się z zaworami , dlatego sprzedaje bo kupiłem lecz nie zdążylismy wymienić , nie chce cie straszyć zajmij się tym
no ja za tyle kupilem nowke ze sklepu teraz wiem ze sa drozsze bo sie pytalem kiedys bo Spyro tez byl zdziwiony , i facet mi powiedzial ze najlepsze jakie maja teraz czyli wtedy to kolo 160zł ale sam przyznal ze kiedys chodzily po takich cenach jak ja kupilem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum