Wysłany: 2008-10-30, 14:50 Co to jest u czy nie powinno mieć wężyka??
Tak jak w temacie i na zdjęciu. Na pompie jest jakas taka rurka z której cieknie ropa tak jakby jakis przelew. Ale czy nie powinno być na niej jakiegoś przewodu zeby to co wyleci wracało do baku????
theority, ma racje to jest akie niby odpowietrzenie, zabezpieczenie nad nadmiarem paliwa, u mnie tez leciala tamtedy ropa i okazalo sie ze grzybek pompy do wymiany. Odstawilem Ventylka do mechaniora i za wymiane tego grzybola skasowal mi 2 stowki, no ale teraz nie leci.
u mnie nawet na biegu jalowym kapalo z tego i to dosc ostroe te kropelki byly, dlatego musialm to wymienic.
Okazalo sie ze to jakas czesc w tym grzybolu pekla i dlatego musialem wymienic
nie wiem co tam padlo ale jezdzic sie nie dalo bo kopcil na 100km jakies 10 litrow albo i lepiej, no i jakos nie chcial bym zobaczyc swojego Ventylka w plomieniach jakby ropa sie zajarala wiec wymienilem calego "grzyba" na pompie i teraz jest gites
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum